18 yaşından önce sevgili yapılmalı mı?

Arkadaş ortamın yok mu kardesim, okuldaki kızlardan falan yola çık. Yolda yürürken karşına çıkan kıza açılacağını mı düşünüyorsun?

MESEM gidiyor ve biraz utangacım

Sence ne yapayım

Arkadaş ortamın yok mu kardesim,okuldaki kızlardan falan yola çık.Yolda yürürken karşına çıkan kıza açılacağını mı düşünüyorsun ?

Lütfen

Peki kendime çekidüzen nasıl verebilirim?
Utangaçlığını kır,sosyal hayata adım at.Okulundaki etkinliklere katıl,arkadaş edin.Arkadaş ortamlarına ufaktan gir.Sonra yakınlaş,gruba dahil ol.Özgüvenini arttırmak için yapılacak emin ol çok şey var.Spor salonuna yazıl vs.

Utangaçlığını kır, sosyal hayata adım at. Okulundaki etkinliklere katıl, arkadaş edin. Arkadaş ortamlarına ufaktan gir. Sonra yakınlaş, gruba dahil ol. Özgüvenini arttırmak için yapılacak emin ol çok şey var. Spor salonuna yazıl vs.

Fitness olur mu ve benim yaşımda var mıdır kız biraz öz güven nim var nerede deneyebilirim mi?

Biz 14 yaşında kızların saçını çekip silgisini falan çalıyorduk. Bu tarz işlere erken girmemelisiniz. 18'den önce girmek zaten saçma, 14'de girmek çok çok çok saçma. Bir düşün yani, 14 yaşında sevgili yaptın ne yapacaksın ki?

Utangaçlığını kır, sosyal hayata adım at. Okulundaki etkinliklere katıl, arkadaş edin. Arkadaş ortamlarına ufaktan gir. Sonra yakınlaş, gruba dahil ol. Özgüvenini arttırmak için yapılacak emin ol çok şey var. Spor salonuna yazıl vs.

Sence

Utangaçlığını kır,sosyal hayata adım at.Okulundaki etkinliklere katıl,arkadaş edin.Arkadaş ortamlarına ufaktan gir.Sonra yakınlaş,gruba dahil ol.Özgüvenini arttırmak için yapılacak emin ol çok şey var.Spor salonuna yazıl vs.
Hem Instagram bulamami

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı