A aticiler07 Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #21 B103 180 derece yazıyor. Megaton dedi: Onun yerine 540'ya da 360 alın derim. Araba için daha geçekçi oluyor. 900 fazla olur bence. Genişletmek için tıkla... Neyi alacağımı link atabilir misin? Ve sadece potansiyometre ile çözülür mü?
B103 180 derece yazıyor. Megaton dedi: Onun yerine 540'ya da 360 alın derim. Araba için daha geçekçi oluyor. 900 fazla olur bence. Genişletmek için tıkla... Neyi alacağımı link atabilir misin? Ve sadece potansiyometre ile çözülür mü?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 4 Ocak 2021 #22 aticiler07 dedi: Neyi alacağımı link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Atayım. aticiler07 dedi: Ve sadece potansiyometre ile çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Direksiyona bağlı bazen Arduino gerekebiliyor. Ben en iyisi @SideWinder hocamı çağırayım şimdi yanlış ürün öneririm olmaz.
aticiler07 dedi: Neyi alacağımı link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Atayım. aticiler07 dedi: Ve sadece potansiyometre ile çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Direksiyona bağlı bazen Arduino gerekebiliyor. Ben en iyisi @SideWinder hocamı çağırayım şimdi yanlış ürün öneririm olmaz.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.643 Makaleler 18 Çözümler 58 4 Ocak 2021 #23 Affansen dedi: Aslında yapılabilir hocam. Çok turlu Arduino'da da olsa yine düzgün sonuç vermeyecek. Burada adam pot'un yerine anakarta çok turlu pot bağladığı zaman aynı görevi görecek, lakin 900 derece olmayacak. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, biraz ayarla oluyor arduinoya, ama pek iyi olmuyor, acaba niye 900 derece pot üretmiyorlar? Megaton dedi: Onun yerine 540'ya da 360 alın derim. Araba için daha geçekçi oluyor. 900 fazla olur bence. Genişletmek için tıkla... 360 ve 540 derece pot var mı hocam? Hiç görmedim hocam, varsa da 360 çok düşük gelir.
Affansen dedi: Aslında yapılabilir hocam. Çok turlu Arduino'da da olsa yine düzgün sonuç vermeyecek. Burada adam pot'un yerine anakarta çok turlu pot bağladığı zaman aynı görevi görecek, lakin 900 derece olmayacak. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, biraz ayarla oluyor arduinoya, ama pek iyi olmuyor, acaba niye 900 derece pot üretmiyorlar? Megaton dedi: Onun yerine 540'ya da 360 alın derim. Araba için daha geçekçi oluyor. 900 fazla olur bence. Genişletmek için tıkla... 360 ve 540 derece pot var mı hocam? Hiç görmedim hocam, varsa da 360 çok düşük gelir.
A aticiler07 Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #24 Megaton dedi: Atayım. Direksiyona bağlı bazen Arduino gerekebiliyor. Ben en iyisi @SideWinder hocamı çağırayım şimdi yanlış ürün öneririm olmaz. Genişletmek için tıkla... Öneri gelmedi. aticiler07 dedi: Öneri gelmedi. Genişletmek için tıkla... 360 Derece Sonsuz Hassas Döner Potansiyometre Geri DönüÅ Yayı Elektronik BileÅenler - Buy Trimmer Potentiometer 3386 slide Potentiometer 45mm thumbwheel Potentiometer With Switch Product on Alibaba.com 360 Derece Sonsuz Hassas Döner Potansiyometre Geri DönüÅ Yayı Elektronik BileÅenler - Buy Trimmer Potentiometer 3386 slide Potentiometer 45mm thumbwheel Potentiometer With Switch Product on Alibaba.com turkish.alibaba.com Şöyle bir şey buldum ama 360 derece Son düzenleme: 4 Ocak 2021
Megaton dedi: Atayım. Direksiyona bağlı bazen Arduino gerekebiliyor. Ben en iyisi @SideWinder hocamı çağırayım şimdi yanlış ürün öneririm olmaz. Genişletmek için tıkla... Öneri gelmedi. aticiler07 dedi: Öneri gelmedi. Genişletmek için tıkla... 360 Derece Sonsuz Hassas Döner Potansiyometre Geri DönüÅ Yayı Elektronik BileÅenler - Buy Trimmer Potentiometer 3386 slide Potentiometer 45mm thumbwheel Potentiometer With Switch Product on Alibaba.com 360 Derece Sonsuz Hassas Döner Potansiyometre Geri DönüÅ Yayı Elektronik BileÅenler - Buy Trimmer Potentiometer 3386 slide Potentiometer 45mm thumbwheel Potentiometer With Switch Product on Alibaba.com turkish.alibaba.com Şöyle bir şey buldum ama 360 derece