180 Hz monitörle R7 200 kullanılır mı?

CrackSins

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle şu anda 60 Hz monitör kullanıyorum ve ekran kartım bayağı bir eski(AMD R7 200 series 4 GB). 180 Hz monitöre geçmeyi düşünüyorum acaba ekran kartı bir sıkıntı yaratır mı? Kaldırmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi pek bilmiyorum açıkçası. 180 Hz monitör önerisi olan da yazarsa çok güzel olur. Fiyat 4K falan.

Öncelikle şu anda 60 Hz monitör kullanıyorum ve ekran kartım bayağı bir eski(AMD R7 200 series 4 GB). 180 Hz monitöre geçmeyi düşünüyorum acaba ekran kartı bir sıkıntı yaratır mı? Kaldırmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi pek bilmiyorum açıkçası. 180 Hz monitör önerisi olan da yazarsa çok güzel olur. Fiyat 4K falan.

Bütçeyi çok az daha arttırabilirseniz eğer bunu öneririm bende kullanıyorum çok memnunum ölü pixel ghosting vs. sıfır.

Nasıl yani hocam.
R24e'nin kontrast oranı daha yüksek ve DCI, Adobe gibi renk gamutlarıda daha yüksek. Bariz şekilde 244F'ten daha renkli cafcaflı. Şahsen bende pişman oldum bu yüzden.
G244F E2'nin tek avantajı sanırsam Ghosting oranı daha düşük bir model.

O sıkıntı değil yazın ekran kartını da değiştirmeyi düşünüyorum beni biraz idare etsin yeter ekran kartım. Dediğim gibi bir sorun olmaz sanırım.
Ekran kartında Display Port girişi yoksa en fazla 144Hz alabilirsiniz. R7 200 serisi için durum bu, ama dediğiniz gibi sonrasında yenisini alacaksınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı