Çözüldü 180 Hz olan monitör bir anda 60 Hz oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yer fıstığı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI
AMD Ryzen 5 5600
GIGABYTE A520M-H
GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X
Meslek
Öğrenci
Oyunu optimize ettikten sonra 4K falan geldi, şu an ekran puslu ve 60 Hz özel çözünürlük eklemeye çalışıyorum, eklenmiyor. Ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• 1745172802237.png
    1745172802237.png
    306,3 KB · Görüntüleme: 46
Çözüm
Nasıl bir optimizasyon yapmış gerçekten anlayamadım, ölçeklendirme uygulamış ama geri de alınmıyor.

O optimizasyon yapılan oyunun sayfasına gelip "Önceki Ayarlara Geri Dön" yapabiliyor musunuz?

Örnek :

NVIDIA_App_LG4j0wByvg.png

Son olarak hiçbir çözüm işe yaramıyorsa NVIDIA sürücülerini manuel olarak veya direkt DDU ile güvenli modda kaldırın. Tekrar kurduğunuzda düzelecektir diye düşünüyorum.
Nasıl bir optimizasyon yapmış gerçekten anlayamadım, ölçeklendirme uygulamış ama geri de alınmıyor.

O optimizasyon yapılan oyunun sayfasına gelip "Önceki Ayarlara Geri Dön" yapabiliyor musunuz?

Örnek :

NVIDIA_App_LG4j0wByvg.png

Son olarak hiçbir çözüm işe yaramıyorsa NVIDIA sürücülerini manuel olarak veya direkt DDU ile güvenli modda kaldırın. Tekrar kurduğunuzda düzelecektir diye düşünüyorum.

Çözüm

O optimizasyon yapılan oyunun sayfasına gelip "önceki ayarlara geri dön" yapabiliyor musunuz?

Örnek:

Eki Görüntüle 2474440

Ekran kartı sürücüsünü sildim geri yükledim düzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı