180 pound sessiz mekanik klavye önerisi

Bütçe
6000

Procuk25

Hectopat
Yer
Londra
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 5080 Suprim X OC, AMD Ryzen 9 9950X3D, MSI X870E Carbon anakart, CORSAIR VENGEANCE DDR5 64 GB RAM
Meslek
Yazilim Muhendisi
Merhaba, yeni bir klavye almak istiyorum ve bütçem 180 pound, yani yaklaşık 6.000 TL civarında. Beyaz renk tercihimdir, ancak olmazsa da büyük bir sorun değil. Önceliğim sessiz bir klavye olması; geçmişte red switch kullandım ve o bile bana fazla sesli geldi. Aslında kısaca, basma hissiyatı güzel olan, olabildiğince sessiz mekanik bir klavye arıyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Apex Pro TKL.

Hocam yurt dışında mı yaşıyorsunuz yada yurt dışından ürün getirme imkanınız var mı?

Hocam yurt dışında mı yaşıyorsunuz ya da yurt dışından ürün getirme imkanınız var mı?

Londra da yasiyorum hocam ancak yaza kadar TR'ye gelmeyecegim sorun olmazsa konusabiliriz.

Londra da yasiyorum hocam ancak yaza kadar TR'ye gelmeyecegim sorun olmazsa konusabiliriz.
Yani yurt dışındaysanız daha rahat öneri yaparım o yüzden sormuştum. Hocam o zaman bu attığım linkten istediğiniz gibi özelleştirip alabilirsiniz ürünü.

Hocam öncelikle beyaz rengi de var onu da seçin. Sonra layoutu keyfinize göre seçin.

Alt kısımda da switchler var bunlardan istediğinizi seçin. En sessiz olanları fairy ve penguin switchlerdir ama hissiyatları iyi mi kötü mü orasını bilmiyorum.
En tok sesli olanları v3 piano pro ve rosewood switchlerdir. Tabi buradaki switchlerden zevkinize göre olanı seçebilirsiniz Yt den ses testlerine bakıp ama en sessizleri yukarıda yazdıklarımdır.

Geriye keycaps kalıyor, onu da bu siteden yada istediğiniz herhangi bir yerden beğendiğiniz bir modeli alabilirsiniz. Uğraşmak istemiyorsanız hazır satılan klavyeler de var ama bu şekilde hem istediğiniz switchi hem de istediğiniz keycapleri alırsınız diye bana mantıklı geldi.

Hocam şimdi fark ettim ama switchleri sanırım bu sitede satmıyorlarmış, akkonun kendi sitesinden yada amazon aliexpress tarzı yerlerden de bu switchleri alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…