Murat Sivritaş Femtopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 12 19 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar sistem özelliklerim ekran kartı önerir misiniz bütcem 180TL. İşlemcim: Intel Core Q6600 2.4 GHz. 4 GB RAM var. Anakartım: Gigabyte G41MT-D3.
Arkadaşlar sistem özelliklerim ekran kartı önerir misiniz bütcem 180TL. İşlemcim: Intel Core Q6600 2.4 GHz. 4 GB RAM var. Anakartım: Gigabyte G41MT-D3.
KS KS Murat Sivritaş Femtopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 12 19 Ağustos 2020 #21 Ryhme_89 dedi: İşin biraz zor dostum umarım bütçeni bir şekilde arttırıp 750 Ti gibi ekran kartı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... inşallah kardeşim Artı 0 Eksi
Ryhme_89 dedi: İşin biraz zor dostum umarım bütçeni bir şekilde arttırıp 750 Ti gibi ekran kartı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... inşallah kardeşim
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #22 Xeon işlemci dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu kart güzel. Fakat arkadaşta bu kart besleyecek PSU yoktur. 180-200W arası güç çeker bu kart. Artı 0 Eksi
Xeon işlemci dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu kart güzel. Fakat arkadaşta bu kart besleyecek PSU yoktur. 180-200W arası güç çeker bu kart.
Ryhme_89 Centipat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 370 Çözümler 2 19 Ağustos 2020 #23 Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu ekran kartıyla kuzenim CS:GO'da en düşük 1080P 50FPS alıyor Driver'ını güncellersen biraz daha yüksek olabilir. Artı 0 Eksi
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu ekran kartıyla kuzenim CS:GO'da en düşük 1080P 50FPS alıyor Driver'ını güncellersen biraz daha yüksek olabilir.
KS KS Murat Sivritaş Femtopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 12 19 Ağustos 2020 #24 Ryhme_89 dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu ekran kartıyla kuzenim CS:GO'da en düşük 1080P 50FPS alıyor Driver'ını güncellersen biraz daha yüksek olabilir. Genişletmek için tıkla... az fps de olsa pub mobile açarmı Artı 0 Eksi
Ryhme_89 dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu ekran kartıyla kuzenim CS:GO'da en düşük 1080P 50FPS alıyor Driver'ını güncellersen biraz daha yüksek olabilir. Genişletmek için tıkla... az fps de olsa pub mobile açarmı
Ryhme_89 Centipat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 370 Çözümler 2 19 Ağustos 2020 #25 Murat Sivritaş dedi: Az FPS'de olsa pub Mobile açar mı? Genişletmek için tıkla... Açar kuzenim oynuyor. Murat Sivritaş dedi: Az FPS'de olsa pub Mobile açar mı? Genişletmek için tıkla... Dostum bir dakika bunu RAM paylaşımıyla 2 GB yap daha iyi performans alırsın 1GB zorluk çıkartabılır. Herhangi ekran kartını akmaya karar verdiniz mi? Son düzenleme: 19 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Murat Sivritaş dedi: Az FPS'de olsa pub Mobile açar mı? Genişletmek için tıkla... Açar kuzenim oynuyor. Murat Sivritaş dedi: Az FPS'de olsa pub Mobile açar mı? Genişletmek için tıkla... Dostum bir dakika bunu RAM paylaşımıyla 2 GB yap daha iyi performans alırsın 1GB zorluk çıkartabılır. Herhangi ekran kartını akmaya karar verdiniz mi?