1800-1900 TL Sistem Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evanlyn

Kilopat
Daha fazla  
1800-1900 TL sistem önerisi, monitör dahil değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apu almanızı önermiyorum bu bütçeyle apudan daha iyi sistem toplayan bir arkadaş vardı forumda linkini bulur bulmaz yazacağım.

Bütçeniz biraz daha artarsa HDD'yi 1 TB yaparsınız, iyi forumlar.

Edit: PSU'yu unutmuşum ^.^

Dosya Ekleri

• 1968.png
    1968.png
    30,5 KB · Görüntüleme: 339
Son düzenleme:
Apu almanızı önermiyorum bu bütçeyle apudan daha iyi sistem toplayan bir arkadaş vardı forumda linkini bulur bulmaz yazacağım.

Bu konudan mı bahsediyorsunuz?

https://www.technopat.net/sosyal/konu/a10-7850k-İşlemci-satın-alma-mantığı.202868/#post-1242690

1800-1900 TL sistem önerisi, monitör dahil değil.

Ayrıca ben de APU önermiyorum. Alabiliyorsan G3258 tabanlı bir sistem eğer olmazsa linkini paylaştığım konuda ki x4 860K tabanlı bir sistem almanı tavsiye ederim. Ayrıca sistemi oyun için mi istiyorsunuz? Yanlış yönlendirmiş olmayalım.

Evet o konudan bahsediyorum. Parçalar buluna bilirse apudan daha ferah bir sistem olacaktır.

Resimdeki fan fiyat olsun diye koydum. Akasa pico filan alın. Ayrıca bu sistem gerçekten sessiz dir. Psu olsun ekran kartı olsun tamamen sessiz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-06-02-21-34-37.png
    Screenshot_2015-06-02-21-34-37.png
    129 KB · Görüntüleme: 331
Arkaşlar öncelikle herkese teşekkür ediyorum ama işlemciyi pentium g3258 almamayı düşünüyorum çünkü OC işlerine girişmeyi düşünmüyorum i5 4460 olsa mesela

Bu kadar uğraşmışsınız özür diliyorum ama foruma girme imkânı bulamadım çok çok özür diliyorum herkesten

Bekle biraz 4460 sığdırmaya çalışayım.
İlla vatandan olması gerekmiyor değil mi?

Arkaşlar öncelikle herkese teşekkür ediyorum ama işlemciyi pentium g3258 almamayı düşünüyorum çünkü OC işlerine girişmeyi düşünmüyorum i5 4460 olsa mesela

Bu kadar uğraşmışsınız özür diliyorum ama foruma girme imkânı bulamadım çok çok özür diliyorum herkesten

Söylediğim sistem, o fiyata toplanabilecek en iyi sistem. O fiyata toplanabilecek çeşit zaten sınırlı. Söylediğim sistem ile güncel oyunları gayet iyi ayarlarda 50+ FPS oynayabilirsiniz. 1900 TL'ye zaten bütün istekler karşılansaydı, 4.000 TL'lik sistem toplayanlar enayi olurdu öyle değil mi ? :)

Edit: İllaha da i5 4460 alacağım derseniz de, işlemciyi i5 4460 yapıp ekran kartını r9 270 yapıp güle güle kullanın, iyi forumlar.

Son düzenleme:
Söylediğim sistem, o fiyata toplanabilecek en iyi sistem. O fiyata toplanabilecek çeşit zaten sınırlı. Söylediğim sistem ile güncel oyunları gayet iyi ayarlarda 50+ FPS oynayabilirsiniz. 1900 TL'ye zaten bütün istekler karşılansaydı, 4.000 TL'lik sistem toplayanlar enayi olurdu öyle değil mi ? :)

Daha iyisi var :D Bütçe varsa 2x4 gb olanından al yoksa ileride aynı ram den bir tane daha eklersin canavar olur.

Dosya Ekleri

• dsfds.png
    dsfds.png
    22,6 KB · Görüntüleme: 298
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı