1800 TL 2. el sistem toplama

oğuzhan117

Kilopat
Sistem özellikleri.

i5 4590.
GTX 1050.
8 GB RAM.
240 GB SSD.
H-81 anakart.

Bu sistemle GTA 5-Battlefield1- CS:GO oynayacağım.

Son düzenleme:
Sistem özellikleri.

i5 4590.
GTX 1050.
8 GB RAM.
240 GB SSD.
H-81 anakart.

Bu sistemle GTA 5-Battlefield1- CS:GO oynayacağım.
Normal YouTube'da video izlerken kasama donma olmaz değil mi?
Gta 5 oynatıyorsa Youtube'de fena kasar. En kısa sürede ekran kartını değiştir.Bu nası soru? Oyun oynarken video izleme manasında mı dedin?

Sanırım normal şekilde internet işlerini hallederken bir kasma yaşar mıyım diye soruyor? Hayır parçalarda bir kusur yoksa internet tarayıcısında bir sorun yaşamazsın oyun performansını bilemiyorum bench testi varsa onlara göz atın.

Anakart 1600 MHz ve galiba micro atx bir anakart. Alacağınız sistem micro atx mi?

GTA 5 oynatıyorsa YouTube'da fena kasar. En kısa sürede ekran kartını değiştir. Bu nasıl soru? Oyun oynarken video izleme manasında mı dedin?

Ben şimdiki bilgisayardan çok çekiyorum o yüzden bu sistem donma kasma yapar mı anlamında.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'i mutlaka 16GB yap. 1800 liraya güzel sistem. VRAM barajına, optimizasyonu iyi oyunlarda takılmamak için de çok önemli. Örneğin;
Bu sistem donma ya da kasma yapar mı?
Sistem gerçekten güzel. 1800 liraya aynı performansı verebilecek sıfır bilgisayar almak neredeyse imkansız. RAM konusunda gerekli uyarı zaten yapıldı, bütçen yetişmiyorsa sonra takviye yaparsın. i5 3470+GTX760 kombininde ben bile belirttiğin oyunlarda sıkıntı yaşamadıysam, sen de yaşamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…