Aknibabaji Decapat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #11 Starlink_0 dedi: Ben herhangi bir verim düşüşü yaşamadım. Her şey tıkır tıkır işliyor. Şimdi bir baktım da iki adedine 190 diyorlar . Siz kablolu alın hocam boş verin pili falan. Xbox USB-C DualSense Type-C Genişletmek için tıkla... USB-C ile Type-C farkı ne oluyor.
Starlink_0 dedi: Ben herhangi bir verim düşüşü yaşamadım. Her şey tıkır tıkır işliyor. Şimdi bir baktım da iki adedine 190 diyorlar . Siz kablolu alın hocam boş verin pili falan. Xbox USB-C DualSense Type-C Genişletmek için tıkla... USB-C ile Type-C farkı ne oluyor.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.291 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #12 Aknibabaji dedi: USB-C ile Type-C farkı ne oluyor. Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı. Sadece eğer kablo arayacaksınız, Xbox kabloları USB-C adı ile satılıyor genel olarak onun için öyle dedim.
Aknibabaji dedi: USB-C ile Type-C farkı ne oluyor. Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı. Sadece eğer kablo arayacaksınız, Xbox kabloları USB-C adı ile satılıyor genel olarak onun için öyle dedim.