1800 TL kulaklık önerisi

Brighthowl

Centipat
Katılım
9 Şubat 2020
Mesajlar
19
Öncelikle merhaba daha önce bir konu açmıştım fakat çok karıştı tekrardan temiz bir konu açmak istedim elimde şu an 1800 TL civarında bir para var daha altında da olabilir(istediklerimi karşılıyorsa) gerekirse daha da üstüne çıkabilirim ama daha üzerine çıkmama değecek olmasını beklerim.

Kulaklıktan beklentilerim.

1: Kablosuz olması(eğer kablosuz olacaksa Arctis 7 2019 gibi Wireless adaptör ile değil direk sarj dışında kabloyla uğraşmadan kullanmak istiyorum adaptörün kablosuyla uğraşıcaksam kablolu da alabilirim. Eğer kablolu olacaksa mümkün olduğunca uzun kablolu olması hoş olur, kablosuz gibi istediğim zaman kalkıp gidemeyecek olsam da hareketlerimi belli bir nokta kadar sınırlamazsa benim için pozitif bir unsur olur.)
2: Konfor, benim için en önemli noktalardan birisi kulaklığı gün içerisinde ortalama 6-7 saat kullanıyorum bazen daha az bazen daha çok kulaklığı takarken rahatsız olmak, acı çekmek istemiyorum.
3: Ses ve mikrofon kalitesi, 60% oyun oynuyorsam 40% dizi, müzik, video, Discord tarzı şeylerle vakit geçiriyorum ve FPS oyunlarıyla çok ilgilenmiyorum genellikle MMORPG, hikaye bazlı oyunlar ve MOBA gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum.
4: Mümkünse kumaş pedli istiyorum ama bu çok önemli bir unsur değil, olursa iyi olur gözlük kullanıyorum deri pedler hoş olmayan sesler çıkarabiliyor.
5: Malzeme kalitesi aklımdaki fikir şu; almışken biraz iyisini alayım en azından bir 2 sene kullanayım gibi bir düşüncem var anormal bir durum olmadığı sürece kulaklığın elimde kalması üzücü olur.
6: Görüntüsü, şekli bu çok önemli bir nokta değil ama Sennheiser kulaklıkların bazılarında olduğu gibi gerçekten garip görüntüsü olan kulaklıkları tercih etmek istemiyorum açıkcası.

Tavsiyelerinizi, yardımlarınızı bekliyorum fikirlerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:

Malzeme kalitesi ortalama ama sıkıntı çıkartmaz.

En yakın seçenek bu gibi duruyor sanırsam bunu alacağım ama hala başka fikirlere ve önerilere açığım.

Malzeme kalitesi ortalama ama sıkıntı çıkartmaz.

Bu arada bütçem dahilinde mikrofonu ve kulaklığı ayrı alabilirim istediklerimi daha iyi karşılayacaksa
@enonertetanem
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı