1800 TL Monitör Önerisi

B0rstic

Kilopat
Katılım
7 Temmuz 2016
Mesajlar
100
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 144 Hz, 1ms ve TN panel bir monitör almak istiyorum. Oyun oynamak amaçlı kullanacağım. Benim aklımda şu monitörler var;
Bunlar dışında 1800 TL bandında Asus monitörler de var ama forumda Asus monitör öneren pek göremedim. Bütçe max 1800 TL, üstünü lütfen önermeyin.

@dogant Forumda monitör önerilerine bakarken sizin yazılarınızı gördüm. Monitör konusunda benim hiçbir bilgim yok ama sizin bilginiz var gibi görünüyor. Bilgim olmadığı için pişman olacağım bir monitör almak istemiyorum. Bir de bana yardım edebilirseniz çok iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus'un 1080 144Hz pek çekici monitörleri yok, çoğu monitörü de fiyat olarak hayli yüksek. Yoksa kötü olduğundan değil yani.

VA olarak bu fiyata alabileceğiniz en iyisi Samsung C24FG73. TN olarak ise Viewsonic XG240R ve XG2401 güzel alternatifler.

Siz önce hangi tür panel istediğinize karar verin. VA mı TN mi?
TN panel diye yazmıştım ama görmemişsiniz sanırsam.
 
1.800TL sınırı geçmiş olsa ve TN panel olmasa da bile, MSI Optix MAG241CR 23.6'''i öneririm. Ekranı kavisli olduğundan da iyi bir görüş açısı sağlıyor.
 
1.800TL sınırı geçmiş olsa ve TN panel olmasa da bile, MSI Optix MAG241CR 23.6'''i öneririm. Ekranı kavisli olduğundan da iyi bir görüş açısı sağlıyor.
Daha önce curved bir monitör kullanmadım o yüzden almaya pek sıcak bakmıyorum. MSI monitörlerini beğenenler kadar beğenmeyenler de var o yüzden alıp pişman olmak istemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı