G GRN00 Femtopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 31 Yer Cybertron 31 Temmuz 2021 #1 Valorant için monitör arıyorum. Cantuğ abim sağ olsun ViewSonic monitörlerinde indirim var. Bana ne önerirsiniz? Bütçe 1800 civarlarina kadar çıkabilir. Sistemim Valorant'ta 190-240 arası FPS veriyor.
Valorant için monitör arıyorum. Cantuğ abim sağ olsun ViewSonic monitörlerinde indirim var. Bana ne önerirsiniz? Bütçe 1800 civarlarina kadar çıkabilir. Sistemim Valorant'ta 190-240 arası FPS veriyor.
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 31 Temmuz 2021 #2 Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com