Flrx
Hectopat
Daha fazla
Genel olarak bilgisayarda kullanmak için alıyorum. Mikrofonu net olmalı; aşırı süper bir şey aramıyorum. Mikrofon konusunda genelde uzun süre takmam gerekir, o yüzden şarj ömrü uzun olmalı. Bunun haricinde hem telefona hem bilgisayara takılabilen Dongle'ı olan bir ürün istiyorum. Genel olarak çok şarkı dinlerim, bass ağırlıklı olduğu için müzik için iyi olması gereken bir kulaklığa ihtiyacım var. Kablolu kulaklık önermeyin, bıktım kablolu ürünlerden.
(Dongle olması önemli ve şart.)
Başta machenike GX30 Pro tri-mode siyah Gaming kulaklık alacaktım fakat stok bulamadım.
Heroad V200 RGB 7.1 kablosuz Gaming kulaklığın 3 modlu modelini almayı düşünüyorum. Tavsiyelere açığım.
Bütçe 1.800 TL.
100–200 lira oynayabilir, çok aşmazsa sevinirim. Aşırı fazla bütçem yok; dongle, kaliteli basslar ve uzun pil ömrü önemli özellikler. Teşekkürler şimdiden.
(Dongle olması önemli ve şart.)
Başta machenike GX30 Pro tri-mode siyah Gaming kulaklık alacaktım fakat stok bulamadım.
Heroad V200 RGB 7.1 kablosuz Gaming kulaklığın 3 modlu modelini almayı düşünüyorum. Tavsiyelere açığım.
Bütçe 1.800 TL.
100–200 lira oynayabilir, çok aşmazsa sevinirim. Aşırı fazla bütçem yok; dongle, kaliteli basslar ve uzun pil ömrü önemli özellikler. Teşekkürler şimdiden.