1800 TL'ye GTX 1050 sistem alınır mı?

229283

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2018
Mesajlar
37
Merhaba arkadaşlar ben Barış, bilgisayar almak istiyorum. İnternette 1800 TL'ye 8 GB RAM, Asus GTX 1050 2 GB ve i3 5. nesil işlemcili bir masaüstü bilgisayar buldum sizce alınır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır kasa alınmasını önermem. Hepsiburada gibi yerler de satıyor içindeki işlemciler hep eski oluyor. Hem siz parçaları ayrı ayrı aldığınızda o fiyata yaklaşık bi değer elde edemiyorsanız zaten o 1800'de bi ayak vardır derim ben. Bu dolandırma işlerini yaşayanlara denk gelen biri olarak parçaları kendiniz alın monte edin derim ben.
 
5. nesil İ3, İ5, İ7 işlemci yoktur. Büyük ihtimalle alacağın kişi bilgisayarı internette tak-çalıştır diye almış Turbox gibi bir markadır. Çünkü Turbox isimli rezil firma mobil işlemcileri masaüstü anakartlarına ayarlayıp satıyor masaüstü bilgisayar içinde. Daha sonradan da 1050 takmıştır alacağın kişi yine de link at daha detaylı inceleyelim. PSU falan dandik ise verilmez.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı