Karabuklu Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 21 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #31 Silinen üye dedi: Evet, topluyorlar. Para vermene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Peki onlar yaptı diyelim, ben aldım pc'yi ama bozuk çıktı. Ben ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: Evet, topluyorlar. Para vermene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Peki onlar yaptı diyelim, ben aldım pc'yi ama bozuk çıktı. Ben ne yapacağım?
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 11 Mayıs 2014 #32 Vatan bilgisayara götüreceksin, faturanı vereceksin ve bozuk parça hangisi ise servise gönderecekler.
Vatan bilgisayara götüreceksin, faturanı vereceksin ve bozuk parça hangisi ise servise gönderecekler.
Karabuklu Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 21 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #33 Silinen üye dedi: Vatan bilgisayara götüreceksin, faturanı vereceksin ve bozuk parça hangisi ise servise gönderecekler. Genişletmek için tıkla... Anladım onlar işletim sistemi yüklüyorlar mı? Yoksa sen mi yüklüyorsun? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: Vatan bilgisayara götüreceksin, faturanı vereceksin ve bozuk parça hangisi ise servise gönderecekler. Genişletmek için tıkla... Anladım onlar işletim sistemi yüklüyorlar mı? Yoksa sen mi yüklüyorsun?
Karabuklu Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 21 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #35 Silinen üye dedi: Kendin yükleyeceksin. Genişletmek için tıkla... WP8 çakmasını yüklersem Wp8 mağazasından oyun felan indirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: Kendin yükleyeceksin. Genişletmek için tıkla... WP8 çakmasını yüklersem Wp8 mağazasından oyun felan indirebilir miyim?
SerefBeksen Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 449 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2014 #37 Bu sistemi alın bence. Toplam = 1519 TL. Eğer bütçeniz varsa RAM'i 8 GB yapabilirsiniz veya ekran kartını yükseltebilirsiniz.
Bu sistemi alın bence. Toplam = 1519 TL. Eğer bütçeniz varsa RAM'i 8 GB yapabilirsiniz veya ekran kartını yükseltebilirsiniz.
SerefBeksen Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 449 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2014 #39 Adamın bütçesi sıkıntılı. Ayrıca orta ayarlarda oynayasam yeter diyor. Bunu da alabilir 1763 TL oluyor. Asus Gtx760 Directcu 2 Top Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Adamın bütçesi sıkıntılı. Ayrıca orta ayarlarda oynayasam yeter diyor. Bunu da alabilir 1763 TL oluyor. Asus Gtx760 Directcu 2 Top Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2014 #40 Oğulcan çok güzel sistem toplamış kardeşim. Bence kafan rahat olsun o sistemle.