Çözüldü 1809 sonrası işlemci güç yönetimi çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

necromyhT

Hectopat
Daha fazla  
1809 sürümüne yükselttikten sonra güç planındaki maksimum kullanım işe yaramaz hale geldi. Normalde %99'da kullanıyorum ısıyı düşük tutmak için ama 1809'a güncelledikten sonra hiçbir şekilde etki etmiyor bu ayarlar. Sanki %100'e ayarlı gibi. Her şey güncel. İşlemci chipset dahil. 2700X var işlemci olarak. 1803'de böyle bir problemim yok. Yardım edebilecek biri var mı?

Minimum değeri de etki etmiyor. O da sanki %1'deymiş gibi. Min %1, Max %100'müş gibi yani. Güç planındaki ekranı kapat mesela düzgün çalışıyor test ettim. Sanki işlemci güç yönetimi hiç çalışmıyor planda.
Edit: Windows oyun Modu'nu aktif hale getirmiş güncelleme sonrası. İnanılmaz. Kapatınca düzeldi. Neden ayarlarımla oynuyorsun Windowscuğum?

Büyük güncellemeler böyle sıkıntılar çıkartabiliyor. Açıkçası, sistemlere büyük güncellemeleri yüklerken temiz kurulumla yüklenmesi taraftarıyım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı