180Hz üstü monitör önerisi

Bundan onceki monitörün 180 hz olani sahsen kendi deneyimlerim olarak ekran cok hassas 1 defa boydan kirildi ufsk dusmede 2. Sinde klavye carpti gine kirildi almam yani legion birde ayaklari çok uzun

Burda 2k olan ney oluyor monite hakkinda pek bilgim yokda

Bundan onceki monitörün 180 Hz olani sahsen kendi deneyimlerim olarak ekran cok hassas 1 defa boydan kirildi ufsk dusmede 2.sinde klavye carpti gine kirildi almam yani Legion bir de ayaklari çok uzun.

Masanız uygun ise VESA. Monitörün sağlamlığıyla ne işin var hocam kafa falan mı atıyorsun monitör dediğin sabit durur hiçbir şey olmaz.

Masanız uygun ise VESA. Monitörün sağlamlığıyla ne işin var hocam kafa falan mı atıyorsun monitör dediğin sabit durur hiçbir şey olmaz.
Kafa atmak tarzi degil bi kere misafir cocugu dusurmustu one eğildi masaya carpti gine kirildi sonra gine klavye carpti kutusuna koyarken hemen gine kirildi ufak seylere karsi bi dayanikliligi yoktu benim kullandigimda

1920x1080 çözünürlük 1080p olarak geçiyor 2560x1440 ise 2k oluyor.
çözünürlük değişiyor ve en basit anlatımla daha detaylı oluyor 2k

1920x1080 çözünürlük 1080p olarak geçiyor 2560x1440 ise 2k oluyor.
çözünürlük değişiyor ve en basit anlatımla daha detaylı oluyor 2k
180hz ile 240 arasinda pek fark olur mu fps oyunlari oynuyorum genelde

Son düzenleme:
240 hz ler yuksek fiyatken bu cok dusuk geldi eksi bi ozelligi mi var

240Hz 2K monitör buldum 8-12Klara falan MSI'in Zowie'nin ama hep 27inc 24inc istiyorum FPS oyunlarinda fark eder degil mi o inc farki bir de 24inç 240Hz 2K monitör önerisi var mı?

Genellikle 2k bulamadim

ViewSonic Omni XG2431 almaya karar verdim ama 23.8 inç den emin olamadim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…