18500 TL Laptop Tavsiyesi

Tahadied145

Hectopat
Katılım
14 Mart 2021
Mesajlar
222
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:



Excalibur biraz düşündürebilir ama hp ve monsterin tulpar serisi iyi. Bu bütçede abra almayı aklınızdan bile geçirmeyin.
 
Aynı zamanda 1660ti ve 3060 birbirinin eşi kartlar denebilir. Bu yüzden rtx serisi bir karta sahip laptop almanız sizin için daha iyi olur.
 



Excalibur biraz düşündürebilir ama HP ve Monster'in Tulpar serisi iyi. Bu bütçede Abra almayı aklınızdan bile geçirmeyin.

Tulpar alınabilir Casper kesinlikle alınmaz HP ile kötü yorum çok duydum ama Monster alınabilir bence.


Bu da çok güzel bilgisayar arkadaşım kullanıyor.
 
Aynı zamanda 1660ti ve 3060 birbirinin eşi kartlar denebilir. Bu yüzden rtx serisi bir karta sahip laptop almanız sizin için daha iyi olur.
Arkadaşım Bilgisayarla içli dışlı olan birisi değil pek o yüzden ray tracing gibi detayları pek umursamıyor açıkcası, Tulpar v20.3 ilgimi çekti şahsen ama monster oluşu bi tık önyargı yaratıyor tulpar sağlam mıdır acaba,kasa ve soğutma açısından?
 
Arkadaşım bilgisayarla içli dışlı olan birisi değil pek o yüzden Ray Tracing gibi detayları pek umursamıyor açıkçası, Tulpar v20.3 ilgimi çekti şahsen ama Monster oluşu bir tık ön yargı yaratıyor Tulpar sağlam mıdır acaba, kasa ve soğutma açısından?

Kasa tonfang kasa kaliteli olunca soğutmada yeterli diye düşünüyorum bu sadece benim düşüncem soğutmayla alakalı bilgim yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı