187.000 sıralama ile hangi bölüm yazılır?

avaxxxx24

Attopat
187 bin siralamam var. Hiçbir şey hakkında bilgim yok, araştırırken buraya da sormak istedim. Yerimde olsanız ne yazarsınız? Bilgisayar tasrada geliyor, yazmak istemiyorum. Elektrik elektronik mühendisliği gibi yerler de belirli yerlerde geliyor.

187 bin siralamam var. Hiçbir şey hakkında bilgim yok, araştırırken buraya da sormak istedim. Yerimde olsanız ne yazarsınız? Bilgisayar tasrada geliyor, yazmak istemiyorum. Elektrik elektronik mühendisliği gibi yerler de belirli yerlerde geliyor.
Kolayıma hangisi gelirse ki benim kolayıma yazılım yani programlama gelirdi masa başı bir iş bulman iyidir

Yazılımdan kastın bilgisayar mühendisliği sanırım ama taşra geliyor hep, bizimkiler müsaade etmiyorlar yazmama. Zaten adamakıllı gelen herhangi bir yer yok, ne yapacağım bilmiyorum.
Bilgisayar Programcılığından bahsediyorum aileniz neden sizin okumak istediğin şeye karışıyor anlamıyorum sonuçta siz hangisine yatkınsanız hangisini seviyorsanız onu seçmelisiniz bence.

3 defa mezuna bıraktım, bu sene ceng okumaya basladim ama deprem dolayısıyla online bitirdim ilk seneyi. Seneye baska bir ile geçmek istiyorum myp ile. Gelen yerler içimize sinmiyor, ailemle zitlasmaya da utanıyorum artik, yksye dört sene hazirlandigim icin. Hep benim dedigim şeyleri kabul ettiler ama onlara güzel bir şey sunamadim hiç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı