19,00 , 20,00 Bin Tl Arası Sistem Toplarmısınız

artistgamer

Hectopat
Katılım
11 Mart 2014
Mesajlar
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
hepinize tekrardan merhaba. 1 ay önce kredi çektim şahsi bir işim için, ama o işler ters gitti para elimde kaldı bende yeni bir sistem toplayım dedim. En sonunda kafayı yedim hepsini bilgisayara basacağım zaten iş hayatımda render'la geçiyor yani bilgisayar ön planda. Onun için başlıktaki fiyattaki gibi güzel ultra oyun sistemi toplamak istiyorum. Watch dogs 100 fps üstünde oynatacak bir sistem. Bu hafta pc'yi almayı düşünüyorum fps değerlerini atarım oyunlarda..
 
Hayalmi? beni güldürdün. Herkezin sevdiği birşey vardır arabam yok altımda onada verebilirim demi, ama vermiyorum bizdeki bu oyunculuk aşkı varken. Zaten işimde sürekli bilgisayarla. 3D modelleme falan filan.
 
Hayali sistem gibi görünüyor. Bizi inandırmak için paraların resmini filan görmeliyiz.
 
19,00 , 20,00 bin tl'yi nakit taşımakmı :O , şaşırttınız beni. 3,4 bin olsa neyse de 20 bin abi. Kartta tabikide.

Yanlış anlamışsınız herhalde beni. Maximum 19,20 bin arası olacak. Elinizden gelen en ultra sistemleri bekliyorum , ve işim gereği.
 
20.000TL elinizde kaldıysa ve onu harcadığınızda, kredi borcunuzu nasıl ödeyeceksiniz acaba? Çektiğiniz tüm paraları ödeyin, kredi borcunuzu kapatın bence. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı