₺19.000 Bütçeye Alınabilecek Tablet Önerisi

Hocam bu siteye girip tableti ve Apple Pencil Pro'yu sepete ekleyin. (İsterseniz Pencil C de seçebilirsiniz ama Pro varken mantıksız) Sepete gittiğiniz zaman zaten otomatik olarak kalem tutarı düşürülüyor.
Belge konusuna gelecek olursak ben Apple'ı arayıp bunu sordum. Satın alımdan sonraki 48 saat içerisinde öğrenci belgenizi ya da öğrenci kimliğinizi, konu kısmında sipariş numarası yazacak şekilde bize mail atmanız gerekiyor dedi. Ben de satın aldıktan sonra aynısını yaptım, ancak mail yoluyla bi dönüş yapmadılar. Araştırdığım kadarıyla bu şekilde Apple'a hiç mail göndermedikleri halde öğrenci indiriminden faydalananlar da varmış. Atıp atmamak size bağlı, ben yine aşağıya bırakıyorum mail adreslerini.

aos_proof_of_education@apple.com
Teşekkür ederim hocam. Normalde Ortaöğrenim öğrencileri de indirim kapsamında yanlış hatırlamıyorsam. Mezun olduğum için sorun çıkabilir mi bilmiyorum, o yüzden akademisyen olduğundan babam üzerinden hallederim mail işini. Bir de kılıf işini nasıl halledebilirim, hangi markanın kılıflarını önerirsiniz tablet konusunda ?

Teşekkür ederim hocam. Normalde Ortaöğrenim öğrencileri de indirim kapsamında yanlış hatırlamıyorsam. Mezun olduğum için sorun çıkabilir mi bilmiyorum, o yüzden akademisyen olduğundan babam üzerinden hallederim mail işini. Bir de kılıf işini nasıl halledebilirim, hangi markanın kılıflarını önerirsiniz tablet konusunda ?
Rica ederim. Evet akademisyenler de faydalanabiliyor diye biliyorum. Kılıf konusunda da iyi bi markaya pek rastlayamadım hocam. Piyasada çok fazla düzgün kılıf yok zaten. Kalem koyma bölmesi de olduğu için bu kılıfı sipariş ettim bugün. Geldiği zaman deneyimlerimi yazarım isterseniz.

Rica ederim. Evet akademisyenler de faydalanabiliyor diye biliyorum. Kılıf konusunda da iyi bi markaya pek rastlayamadım hocam. Piyasada çok fazla düzgün kılıf yok zaten. Kalem koyma bölmesi de olduğu için bu kılıfı sipariş ettim bugün. Geldiği zaman deneyimlerimi yazarım isterseniz.
Çok iyi olur hocam.

Çok iyi olur hocam.
Hocam kılıf az önce elime ulaştı. Ben 340₺ ye almıştım indirimle beraber. Şimdi fiyatı biraz artmış sanırım. Ben genel olarak memnun kaldım. Eksi yönleri kapaktaki mıknatıslar çok kuvvetli değil, ama sıkıntı bir durum oluşturmuyor. Bir de kalem, bölmesinden çıkartırken biraz uğraştırıyor. Kılıf takılıyken kalem şarj olmaz diye korkuyordum ancak sorun olmadı. Tabletin sağ tarafına yapışıyor ve şarj oluyor. Aşağıya resimlerini bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-08-22 saat 14.41.39_2acace26.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-08-22 saat 14.41.39_2acace26.jpg
    172,1 KB · Görüntüleme: 36
  • WhatsApp Görsel 2024-08-22 saat 14.41.39_98df8aeb.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-08-22 saat 14.41.39_98df8aeb.jpg
    238,2 KB · Görüntüleme: 38
  • WhatsApp Görsel 2024-08-22 saat 14.41.40_b05b8257.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-08-22 saat 14.41.40_b05b8257.jpg
    199,7 KB · Görüntüleme: 39
Hocam kılıf az önce elime ulaştı. Ben 340₺ ye almıştım indirimle beraber. Şimdi fiyatı biraz artmış sanırım. Ben genel olarak memnun kaldım. Eksi yönleri kapaktaki mıknatıslar çok kuvvetli değil, ama sıkıntı bir durum oluşturmuyor. Bir de kalem, bölmesinden çıkartırken biraz uğraştırıyor. Kılıf takılıyken kalem şarj olmaz diye korkuyordum ancak sorun olmadı. Tabletin sağ tarafına yapışıyor ve şarj oluyor. Aşağıya resimlerini bırakıyorum.
Hocam kılıf güzel duruyor. eksi yönler açıkçası pek de umurumda değil. Fiyatına göre gayet normal olarak karşılıyorum. iPad Air 6 alacağım gibi duruyor. Teşekkür ederim. Renk konusunda Uzay Grisi ile Mavi arasında gidip geliyorum. (Mavisi acaba benim Gece Yeşili 11 Pro'nun yanında nasıl durur diye düşünüyorum.)

Bir de bu mail içeriğini nasıl yapmalıyım örnek olarak ?

Son düzenleme:
Hocam kılıf güzel duruyor. eksi yönler açıkçası pek de umurumda değil. Fiyatına göre gayet normal olarak karşılıyorum. iPad Air 6 alacağım gibi duruyor. Teşekkür ederim. Renk konusunda Uzay Grisi ile Mavi arasında gidip geliyorum. (Mavisi acaba benim Gece Yeşili 11 Pro'nun yanında nasıl durur diye düşünüyorum.)

Bir de bu mail içeriğini nasıl yapmalıyım örnek olarak ?
Hocam renk olarak ben de ikisi arasında kalmıştım. Mavi renk de tercih edilebilir güzel gözüküyor bence. Mail konusunu da çok dert etmenize gerek yok. Konu kısmında sipariş numarası yazsın ve içinde öğrenci belgesi bulunsun yeter. İsterseniz “.. numaralı siparişi öğrenci indirimiyle oluşturdum. Gerekli olan öğrenci belgem ise ekte bulunmaktadır.” tarzında bişey ekleyebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı