karuB_official
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Teşekkür ederim hocam. Normalde Ortaöğrenim öğrencileri de indirim kapsamında yanlış hatırlamıyorsam. Mezun olduğum için sorun çıkabilir mi bilmiyorum, o yüzden akademisyen olduğundan babam üzerinden hallederim mail işini. Bir de kılıf işini nasıl halledebilirim, hangi markanın kılıflarını önerirsiniz tablet konusunda ?![]()
Education Pricing and Student Discounts
Eğitime Özel Apple Fiyatlarıyla öğreniminiz için Mac veya iPad’i indirimli satın alın. Öğrenciler, öğretmenler ve eğitim personeli yararlanabilir.www.apple.com
Hocam bu siteye girip tableti ve Apple Pencil Pro'yu sepete ekleyin. (İsterseniz Pencil C de seçebilirsiniz ama Pro varken mantıksız) Sepete gittiğiniz zaman zaten otomatik olarak kalem tutarı düşürülüyor.
Belge konusuna gelecek olursak ben Apple'ı arayıp bunu sordum. Satın alımdan sonraki 48 saat içerisinde öğrenci belgenizi ya da öğrenci kimliğinizi, konu kısmında sipariş numarası yazacak şekilde bize mail atmanız gerekiyor dedi. Ben de satın aldıktan sonra aynısını yaptım, ancak mail yoluyla bi dönüş yapmadılar. Araştırdığım kadarıyla bu şekilde Apple'a hiç mail göndermedikleri halde öğrenci indiriminden faydalananlar da varmış. Atıp atmamak size bağlı, ben yine aşağıya bırakıyorum mail adreslerini.
aos_proof_of_education@apple.com