NixCake Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi 19-20 bin TL arası monitörlü bir sistem arıyorum.
bankai31 Femtopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #2 NixCake dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi 19-20 bin TL arası monitörlü bir sistem arıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfır mı arıyorsun ikinci el mi? Eğer ikinci el ise elimizde güzel seçenekler olabilir.
NixCake dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi 19-20 bin TL arası monitörlü bir sistem arıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfır mı arıyorsun ikinci el mi? Eğer ikinci el ise elimizde güzel seçenekler olabilir.
NixCake Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #3 bankai31 dedi: Sıfır mı arıyorsun ikinci el mi? Eğer ikinci el ise elimizde güzel seçenekler olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıfır arıyorum, ikinci elin ekran kartları sıkıntılı olabiliyormuş.
bankai31 dedi: Sıfır mı arıyorsun ikinci el mi? Eğer ikinci el ise elimizde güzel seçenekler olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıfır arıyorum, ikinci elin ekran kartları sıkıntılı olabiliyormuş.