19-20 cm arası için mouse önerisi

Bütçe
6500

Mirayahmet

Centipat
Daha fazla  
https://www.sinerji.gen.tr/zowie-fk2-dw-4k-hz-kablosuz-e-spor-gaming-mouse-p-52494

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07W5JKP66/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Bu mouseler içerisinden bir seçim yapsanız hangisi olur? Ek olarak tavsiyeleriniz varsa da bütçem maksimum 6500 TL standartlarına çıkabilir. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Tercihim palm grip elverişli bir mouse almak ancak aggresive claw olmadığı sürece relaxed claw tarzı ürünleri tercih edebilirim.

https://www.sinerji.gen.tr/zowie-fk2-dw-4k-hz-kablosuz-e-spor-gaming-mouse-p-52494

Amazon.com.tr

Bu mouseler içerisinden bir seçim yapsanız hangisi olur? Ek olarak tavsiyeleriniz varsa da bütçem maksimum 6500 TL standartlarına çıkabilir. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Tercihim palm grip elverişli bir mouse almak ancak aggresive claw olmadığı sürece relaxed claw tarzı ürünleri tercih edebilirim.
Hangisini tercih ettin, memnun musun dostum?

Hangisini tercih ettin, memnun musun dostum?

Maya X'i 17 Nisandan, 1 hafta öncesine kadar kullandım. Ben fazla hafif oluşundan pek hoşlanmadım, elimi kırdığımdan beridir de claw oynarken simetrik mouseler çok rahatsız hissettirdiği için sattım ben. Optik switch olması falan çok iyi ama bence ideal mouse ağırlığı 55-60-65 olmalı. Ek olarak ben şu an gpx2 Superlight DeX aldım, onun yanında da Zowie U2 var. İkisi de bence uzun kullanımda daha iyiler, Zowie'nin optik switch olmaması harici daha iyi bir ağırlık dengesine ve hareket kabiliyetine sahip olduğunu söyleyebilirim.Yine kafana takılan bir şey varsa sorabilirsin.

Maya X'i 17 Nisandan, 1 hafta öncesine kadar kullandım. Ben fazla hafif oluşundan pek hoşlanmadım, elimi kırdığımdan beridir de claw oynarken simetrik mouseler çok rahatsız hissettirdiği için sattım ben. Optik switch olması falan çok iyi ama bence ideal mouse ağırlığı 55-60-65 olmalı. Ek olarak ben şu an gpx2 Superlight DeX aldım, onun yanında da Zowie U2 var. İkisi de bence uzun kullanımda daha iyiler, Zowie'nin optik switch olmaması harici daha iyi bir ağırlık dengesine ve hareket kabiliyetine sahip olduğunu söyleyebilirim.Yine kafana takılan bir şey varsa sorabilirsin.
Memnun kalmadığın için sattın yani. Logiteche yöneldin ve mutlusun, anladım dostum. Teşekkür ederim geri dönüş yaptığın için.

Memnun kalmadığın için sattın yani. Logitech'e yöneldin ve mutlusun, anladım dostum. Teşekkür ederim geri dönüş yaptığın için.

Rica ederim, açıkçası palm mouse istiyorsan DVD4 Pro da alabilirsin. Ben alırken 6700 TL'ydi ancak o fiyat farkına çok bir şey eklemedikleri için almadım. DVD3 Pro'nun hyperpolling modellerine de bakabilirsin 8K destekliyorlar. Claw olarak da U2 dw öneririm ben halen kullanıyorum. Maya Xden belki çok memnun kalan insanlar vardır bilmiyorum ancak ben daha dün sattım ürünü. 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı