19-20 cm el için palm grip mouse önerisi

4-8k fare denedikten sonra bir fark olmadığını göreceksiniz. 1 ms falan daha düşük oluyor o kadar.

Bu ürünün Pro Max'leri nasıl tip olarak çok hoşuma gitti. Bu arad dongle Almanya'ya giden tanıdık var aldırabilirim Razer V3 Pro için. Sipariş verirsek biliyorsunuz ki vergiler çok uçtu gerek yok.

@Teacher80 Hocam bu senin şuanda kullandığın mouse değil mi?

Bu ürünün Pro Max'leri nasıl tip olarak çok hoşuma gitti. Bu arad dongle Almanya'ya giden tanıdık var aldırabilirim Razer V3 Pro için. Sipariş verirsek biliyorsunuz ki vergiler çok uçtu gerek yok.

Tam emin değilim ama galiba bir yerde bu mouse malzemesinin biraz sıkıntı olduğunu okumuştum galiba.

Evet, ATK BLAZİNG SKY X1 PRO MAX kullanıyorum. Mevcut skatezlerini söküp Xraypad Jade Dot skatezleri taktım. Sabun gibi kayıyor.

Evet, ATK BLAZİNG SKY X1 PRO MAX kullanıyorum. Mevcut skatezlerini söküp Xraypad Jade Dot skatezleri taktım. Sabun gibi kayıyor.

Tamamdır hocam bir stock skatezleri deneyim, longteng ile deneyeceğim ürün kalitesi nasıldır ürünün? Razer sende kullanmıştın diye hatırlıyorum, umarım üzmez benim çok aşina olduğum bir markalar değil wraithden ilk alışverişim.

@nVr
Sence bu atk mouse iade edilip 5k ya viper pro v3 almaya gerek var mı?

Dostlar Viper Pro V3 5K ya düşmüş, ATK X1 iade edip geçmeye değer mi?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam bir stock skatezleri deneyim, longteng ile deneyeceğim ürün kalitesi nasıldır ürünün? Razer sende kullanmıştın diye hatırlıyorum, umarım üzmez benim çok aşina olduğum bir markalar değil wraithden ilk alışverişim.

@nVr
Sence bu atk mouse iade edilip 5k ya viper pro v3 almaya gerek var mı?

Dostlar Viper Pro V3 5K ya düşmüş, ATK X1 iade edip geçmeye değer mi?
Aralarında fark yok diye biliyorum. X1 malzeme kalitesinde eksiklik göremediğimden bence V3'e gerek yok. Üstelik X1 yazılımında motion sync gibi destekleri kapatabiliyorsunuz. Kaldı ki önceki Razer fare deneyimlerinden bunların etkisi negatif yönde, arada bir katman var gibi hareketlerimin ekrana yansımasında bir yapaylık, gecikme var gibi hissettiriyordu.
ATK ve muadili butik markalar oyuncu topluluğunu dinleyip güzel noktalarda özellikler ve ayarlar getiriyorlar.

Yeni konular

Geri
Yukarı