19 bin TL'ye Gigabyte 5060 Ti Eagle alınır mı?

Bütçe
18000
Biraz önce izledim de 2k ve 4kda evet haklısınız da. 1080pde birkaç oyunda sıkıntı yapmış gibi 5060 yerine 2k koyup bunu almak mantıklı geldi buna da 3-4k ekleyince o zaman biraz daha koyup 5070 neden olmasına gidiyor işin sonu.

Peki o zaman şöyle yapın 19k ya RTX 3080 Ti alsanaz daha iyi olmaz mı? Biliyorum AMD'e sıkıntı var bende kullandım ısınmadan dolayı hatalardan dolayı çok çektim RTX 3080 Ti alın daha iyi sizin için
Ben aslında 4060 ikinci el kart bakıyordum 10500e biriyle anlaştık son anda telefonu açmadı sinirlendim sıfır 4060 alacağıma aynı fiyatlara 5060 alırım derken azıcık ekleyip 5060ti mi olsun diye buraya geldim

5060 Ti yerine 3080 Ti bakın daha iyi olur

RX 5xxx ve RX 5xx serisi kronikti zaten. O yuzden sorun yasamissindir. Genel olarak şu an AMD iyi. NVIDIA sorunuz degil AMD karsisinda.

Peki NVIDIA AMD ile aynı fiyatlar bandında olsa herkes hangisini alır? Kim ne derse desin en iyi NVIDIA.

Gene tercih. Ancak NVIDIA daha fazla satilacaktir. Şu anki yargidan dolayi. Ancak ayni fiyatta degiller?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…