Çözüldü 19 gün özürlü devamsızlık ile sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Raito

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 19 gün özürlü devamsızlığım var sınıfta kalır mıyım?

Çözüm
Sınıfta kalmazsın. Devamsızlıkla sınıfta kalmak için özürsüz devamsızlığın 10'u, toplam devamsızlığın ise 30'u geçmeli. Senin özürsüz devamsızlığın da, toplam devamsızlığın da sınırı aşmamış. Bu yüzden sınıfı geçiyorsun.
Özürlü devamsızlık için bir sınır yoktur. Onun yerine toplam devamsızlık için bir sınır vardır.

Benim arkadaş 31 günle kalmadı hocam bir şey olmaz.
31 günde 30'u geçtiği için kalır yalnız, yanlışınız var.
Yanlış bilgi
Özürlü eğer > 20 ise kalırsınız. Özürlü = 20 ise kalmazsınız. Özürsüz > 10 ise hem belge alamaz hem de sınıfta kalırsınız. Özürsüz = 10 hem belge alabilir, hem de sınıfı geçersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belge alabilir.
Özür dilerim yanlış oldu aceleci davrandım.

Sınıfta kalmazsın. Devamsızlıkla sınıfta kalmak için özürsüz devamsızlığın 10'u, toplam devamsızlığın ise 30'u geçmeli. Senin özürsüz devamsızlığın da, toplam devamsızlığın da sınırı aşmamış. Bu yüzden sınıfı geçiyorsun.
Özürlü devamsızlık için bir sınır yoktur. Onun yerine toplam devamsızlık için bir sınır vardır.

Benim arkadaş 31 günle kalmadı hocam bir şey olmaz.
31 günde 30'u geçtiği için kalır yalnız, yanlışınız var.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…