19 Kasım Dünya Erkekler Günü!

Hocam kızlar şunlardan en az birine bakar;
  • çaba gösteren: Çaba, genelde kişilik özellikleri ve samimiyetle ilişkilidir. İnsanlar genellikle samimiyet ve ilgiye pozitif yanıt verir. Ancak, çabanın etkisi yakışıklılık veya maddi durum gibi başka etkenlerle de artabilir.
    • Yakışıklıysan → şans %50 artar.
    • Paran varsa → şans %30 artar.
  • yakışıklılık: Fiziksel çekicilik, bazı insanlar için belirleyici bir faktör olabilir. Ama burada da boy veya maddiyat gibi başka değişkenler işin içine giriyor.
    • Uzun boyluysan → şans %40 artar.
    • Paran varsa → şans %30 artar.
  • paran varsa: Maddiyat, bir güvence algısı oluşturabilir, ancak bu da yalnızca bir değişkendir.
    • Yakışıklıysan → şans %50 artar.
    • Uzun boyluysan → şans %30 artar.

Var ama bakan yok hocam nasıl olacak.

Evet millet, bizim de günümüz varmış. Ben de yeni öğrendim. Hepimizin günü kutlu olsun!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O ney yeniyor mu :(

Teşekkür ederim hocam. Muhtemelen çoğu kişi bilmiyordur bunu. Kadınlar Günü bu kadar çok kutlanır ve hatırlanırken erkekler gününü çoğu insan umursamıyor. Bunun nedeni ne çok merak ediyorum.
Siz ve tüm dünyada ki "İYİ" erkeklerin Dünya Erkekler Günü kurlu olsun.

Tüm hemcinslerimin ve Technopat Sosyal topluluğundaki bütün erkeklerin (muhtemelen Technopat nüfusunun %99'unun :D) Dünya Erkekler Günü kutlu olsun! Bugünün kıymetini bilelim, paylaşalım. Herkese iyi sosyaller. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı