19 model 32 bin km'de MT125 alınır mı?

Hocam yok da uzun vadede 2 yıl falan kullanmayı düşünyorum. Ns 125 dediğimiz hint malı değil mi? Ne olacağı belli mi? Hadi o üstte bahsettiğim 37 bin kmde olan 19 model MT125 ile kıyaslasak riske girmeden mecbur Çin veya hint malı alırım. Ama dediğimiz gibi tertemiz makine daha 16 binde. Risk almaya bile gerek yok hint olsun, Çin malı olsun kalitesi ortada zaten. TVS'nin görünüşü rezalet drift sürerim daha iyi bana göre. Ha illa Yamaha'dan vazgeçip bir motor alacaksam Benelli alırdım. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor, 3 bin kmde kroniği ortaya çıkan da var 14 bin kmde kullanıp saat gibi işleyende.

Dostum sen beğendiğin motor güzel uzun süre götürür seni şu an servis kayıtlı motor bulmak gayet zor ben 2016 yılında aldım sıfır hala biniyorum MT-10 aldığım günden beri servis götürüyorum. Kısmet olursa satıp S1000rr alacağım o yüzden 60 bindeki Japon 3 bin km de ki cinden, hintten iyidir.

Dostum sen beğendiğin motor güzel uzun süre götürür seni şu an servis kayıtlı motor bulmak gayet zor ben 2016 yılında aldım sıfır hala biniyorum MT-10 aldığım günden beri servis götürüyorum. Kısmet olursa satıp S1000rr alacağım o yüzden 60 bindeki Japon 3 bin km de ki cinden, hintten iyidir.
Başkan Allah için dikkat et,meydanda sağa sola bakmayıp çıkan cahiller var.Sen ne kadar dikkatli olursan ol problem arabadaysa bile o kazada olan sana olacak.Hele öyle bi motorla daha da problem.Daha 2-3 hafta önce motorla giderken hayvanın biri görmeden dümdüz çıkıyor beni görmeden bastı yandan girdi bana.Dikkatli ol yeter.

İzmirdeysen motomania götürebilirsin Gökhan abi sürekli Exper işi yapan güvenilir bir abimizdir.
Motor çandarlı’da.Adam dedi Bergama’da yamaha servisi var orada baktırırız sonra da yanında noter var oraya geçeriz dedi.Tutar mı 5-6 k ?

Başkan Allah için dikkat et, meydanda sağa sola bakmayıp çıkan cahiller var. Sen ne kadar dikkatli olursan ol problem arabadaysa bile o kazada olan sana olacak. Hele öyle bir motorla daha da problem. Daha 2-3 hafta önce motorla giderken hayvanın biri görmeden dümdüz çıkıyor beni görmeden bastı yandan girdi bana. Dikkatli ol yeter.

Motor çandarlı'da. Adam dedi Bergama'da Yamaha servisi var orada baktırırız sonra da yanında noter var oraya geçeriz dedi. Tutar mı 5-6 k?

Vallahi servisde ortalama Exper 3000 bin gibi bir rakam tutar CC göre fiyatlandırma yapıyorlar belki daha aşağıda tutabilir geç olmadan servis arayıp sor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı