19 model 32 bin km'de MT125 alınır mı?

Dostum sen beğendiğin motor güzel uzun süre götürür seni şu an servis kayıtlı motor bulmak gayet zor ben 2016 yılında aldım sıfır hala biniyorum MT-10 aldığım günden beri servis götürüyorum. Kısmet olursa satıp S1000rr alacağım o yüzden 60 bindeki Japon 3 bin km de ki cinden, hintten iyidir.

Çamurluk ve manet koruma sadece cizik var onlar ufak tefek işler hal olur.
Pazarlıkla 130’a anlaştık.Noter 1500 tutuyor.Ekspere sokacağım gibi ne olur ne olmaz.Kaça patlar yamaha bayisinde eksper ?

Pazarlıkla 130'a anlaştık. Noter 1500 tutuyor. Ekspere sokacağım gibi ne olur ne olmaz. Kaça patlar Yamaha bayisinde eksper?

İzmirdeysen motomania götürebilirsin Gökhan abi sürekli Exper işi yapan güvenilir bir abimizdir.

Başkan Allah için dikkat et,meydanda sağa sola bakmayıp çıkan cahiller var.Sen ne kadar dikkatli olursan ol problem arabadaysa bile o kazada olan sana olacak.Hele öyle bi motorla daha da problem.Daha 2-3 hafta önce motorla giderken hayvanın biri görmeden dümdüz çıkıyor beni görmeden bastı yandan girdi bana.Dikkatli ol yeter.

İzmirdeysen motomania götürebilirsin Gökhan abi sürekli Exper işi yapan güvenilir bir abimizdir.
Motor çandarlı’da.Adam dedi Bergama’da yamaha servisi var orada baktırırız sonra da yanında noter var oraya geçeriz dedi.Tutar mı 5-6 k ?

Vallahi servisde ortalama Exper 3000 bin gibi bir rakam tutar CC göre fiyatlandırma yapıyorlar belki daha aşağıda tutabilir geç olmadan servis arayıp sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…