19 yaşında 1000 CC ile motora başlanılır mı?

Dostum neden herkes bu kadar kızgın? Yaşla değil tecrübeyle alakalı. Ama yaşın a sınıfı ehliyete yetmiyor ki?

Hocam peki 599CC olan bir motoru A2 ehliyeti ile sürebilir miyim hangi model diye düşünecek olursanız yazayım / aprilla RS660.

Hocam peki 599CC olan bir motoru A2 ehliyeti ile sürebilir miyim hangi model diye düşünecek olursanız yazayım / aprilla RS660.
Ehliyetler cc olarak değil motor gücü olarak sınırlıdır. A2 ehliyet için cc farketmeksizin 35kw üzeri motorları kullanamazsınız. Mesela yamaha xtz660 tenere 660cc olmasına rağmen a2 tarafından kullanılabiliyorken, zx4rr 400cc olmasına rağmen a2 tarafından kullanılamıyor.

@luudipieones süremezsiniz. 100 beygir çünkü.

Hocam kötü oldu bu CC önceliklidir diye düşünmüştüm internete baktım ama emin olmak için sorayım dedim.

Hocam A2 için birkaç motor önerisi verir misiniz?

RS 457 A2 uyumlu.

Güzel motor düşünülebilir hocam teşekkürler.

Motor kazam ile ilgili bir konu açtım. Onu okuduktan sonra yüksek cc almayı bir daha düşün.

Çok haklısın 250 CC az gelir diyor ama daha ehliyeti bile almamış 250 CC motorun bile yeni başlayan biri için yeterli olacağını yeterli olmasa bile trafiği öğrenmesine yardımcı olacağını anlamak gerekiyor. Eğitim ile ne kadar sürüş kabiliyetini geliştirsen bile trafikteki insanların ne yapacağını anlamak için onu tecrübe etmek lazım. Eğitim ancak tecrübe ile birleşince bir sonuç veriyor. Yüksek CC kullanan hiçbir aklı başında insan yeni başlayan birine 1000CC önermez.

Ölmek istiyorum, adrenalini seviyorum diyorsan zaten git Hayabusa al ama eski nesil 0 teknoloji olanlarından.

2 yıllık bir tecrübe ve eğitim ile yapılabilir haklısınız. Direkt olarak 1000CC başlamak yine mantıklı olmaz bu 2 yıl içinde 200-400CC motorlarla trafiği deneyimlemek gerekir. Yoksa hala trafikteki arabaların ne yapacağını kestiremeyebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…