19 yaşında askerlik erteleme

batuhancvsr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an 19 yaşındayım meslek lisesi bitirdim geçen sene stajdan pek ders çalışamadım bu sene eger kazanamasam dershane gidip seneye hazırlanmak istiyorum fakat ocakta 20 oluyorum askerimi tecil etirebilir miyim bir lise mezun olarak?

Merhaba. Şu an 19 yaşındayım meslek lisesi bitirdim geçen sene stajdan pek ders çalışamadım bu sene eger kazanamasam dershane gidip seneye hazırlanmak istiyorum fakat ocakta 20 oluyorum askerimi tecil etirebilir miyim bir lise mezun olarak?

Ben edemiyorsun diye biliyorum ama yine de bir arastirmak gerek. Dayım üniversite sınavına çalışıyordu (23) ve rastgele e-Devlet'e giriş yaptığında yoklama kaçağı olduğunu fark etmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şubeden mi yaptınız ve ne zaman yaptınız?
E devletten zamanı gelince erteleme alabiliyorsunuz. Benim diplomam gözükmemişti e devlette, askerlik şubesine gidip diplomamın bir çıktısını verdim, sisteme girdiler. Eğer sizde de öyle bir şey olursa diplomanızla askerlik şubesine gidip çözebilirsiniz.

Hocam yenimi yaptınız teşekkür ederim her bilgi için.

e-Devlet'ten zamanı gelince erteleme alabiliyorsunuz. Benim diplomam gözükmemişti e-Devlet'te, askerlik şubesine gidip diplomamın bir çıktısını verdim, sisteme girdiler. Eğer sizde de öyle bir şey olursa diplomanızla askerlik şubesine gidip çözebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı