19 yaşında sakal olmaması

• Konuyu başlatan dr1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 951

dr1

Hectopat
Yaşım 19 ve suratımda neredeyse hiç yok diyebilirim, bir bıyık da çıkıyor. Ne yapabilirim, ilaç takviyesi veya durumu hızlandıracak bir şeyler önerir misiniz?

Yaşım 19 ve suratımda neredeyse hiç yok diyebilirim, bir bıyık da çıkıyor. Ne yapabilirim, ilaç takviyesi veya durumu hızlandıracak bir şeyler önerir misiniz?

Genetik olabilir ama kırılmazsan kösesin diyeceğim. İlaç olarak doktora gitmeni tavsiye ederim doktor reçetesi daha güvenilir olur.

Ne güzel reis çıkmasın işte, ben daha 18 yaşındayım boğazıma kadar sakallarım çıkıyor, tek kelime ile baş belası. Elimde olsaydı hiç çıkmamasını isterdim.

Kanka çıkmaması güzel bir şey fakat suratım küçük gösteriyor beni gören polis çevirmeye alıyor direkt zaten ehliyetsiz sanıp kimlik göstermeden sigara falan alamıyorum aşırı sinir bozucu bir şey.

Genetik olabilir ama kırılmazsan kösesin diyeceğim. İlaç olarak doktora gitmeni tavsiye ederim doktor reçetesi daha güvenilir olur.
köseyim.

Eğer iyi bir çene yapın varsa bence sakal o kadar da şart değil. Eğer yoksa biraz sıkıntı. İlaç takviyesiyle de sakalların çıkmayan yerlerden çıkacağını sanmıyorum. Bence sakal ektirme yöntemlerine başvurabilirsin.

Eğer iyi bir çene yapın varsa bence sakal o kadar da şart değil. Eğer yoksa biraz sıkıntı. İlaç takviyesiyle de sakalların çıkmayan yerlerden çıkacağını sanmıyorum. Bence sakal ektirme yöntemlerine başvurabilirsin.

Sakal ektirmek çok maliyetli 50 60k arası bir şey diye biliyorum yanlışım yoksa.

40 yaşındayım sakallarım gür ve bıktım… kardeşim bence hiç dert etme kıllı olmaktansa kılsız olmak çok daha estetik ve konforlu.

Kanka çıkmaması güzel bir şey fakat suratım küçük gösteriyor beni gören polis çevirmeye alıyor direkt zaten ehliyetsiz sanıp kimlik göstermeden sigara falan alamıyorum aşırı sinir bozucu bir şey.

Köseyim.

Ama sakalsız olman iyi bir şey bence de ben mesela 14'e yeni bastım sakallarım çıkıyor ve onları alıyorum hem de askerdede sıkıntı çekmezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı