Yaşım 19 ve suratımda neredeyse hiç yok diyebilirim, bir bıyık da çıkıyor. Ne yapabilirim, ilaç takviyesi veya durumu hızlandıracak bir şeyler önerir misiniz?
Ne güzel reis çıkmasın işte, ben daha 18 yaşındayım boğazıma kadar sakallarım çıkıyor, tek kelime ile baş belası. Elimde olsaydı hiç çıkmamasını isterdim.
köseyim.Genetik olabilir ama kırılmazsan kösesin diyeceğim. İlaç olarak doktora gitmeni tavsiye ederim doktor reçetesi daha güvenilir olur.
Eğer iyi bir çene yapın varsa bence sakal o kadar da şart değil. Eğer yoksa biraz sıkıntı. İlaç takviyesiyle de sakalların çıkmayan yerlerden çıkacağını sanmıyorum. Bence sakal ektirme yöntemlerine başvurabilirsin.Yaşım 19 ve suratımda neredeyse hiç yok diyebilirim, bir bıyık da çıkıyor. Ne yapabilirim, ilaç takviyesi veya durumu hızlandıracak bir şeyler önerir misiniz?
Eğer iyi bir çene yapın varsa bence sakal o kadar da şart değil. Eğer yoksa biraz sıkıntı. İlaç takviyesiyle de sakalların çıkmayan yerlerden çıkacağını sanmıyorum. Bence sakal ektirme yöntemlerine başvurabilirsin.
Yaşım 19 ve suratımda neredeyse hiç yok diyebilirim, bir bıyık da çıkıyor. Ne yapabilirim, ilaç takviyesi veya durumu hızlandıracak bir şeyler önerir misiniz?
Kanka çıkmaması güzel bir şey fakat suratım küçük gösteriyor beni gören polis çevirmeye alıyor direkt zaten ehliyetsiz sanıp kimlik göstermeden sigara falan alamıyorum aşırı sinir bozucu bir şey.
Köseyim.
Birkaç seneye belli olur. Şimdiden kendine köse demen erken olur. 22-23 civarı belli olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.