1900 TL Ekran Kartsız Sistem

mhk1353

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar. Ekran kartını daha sonradan alacağım idarelik bir 750ti ekleyebilirim şimdilik. Dengeli bir sistem istedim ve daha sonradan ekran kartımı upgrade ettiğimde bir sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum. Ramlari çift kanal muhabbetine 2x4 aldım ve 2x4 2133 mhZ ram bulunmuyor bu sebepten 2400 mhZ.

Kasa konusunda biraz kararsızım çok ışıltılı bir kasa kalitesinden şüphe ediyorum genel yorumlar iyi ama görüşlerinizi ve varsa kasa ve güç kaynağı tavsiyelerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkürler..

adli.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem çok güzel olmuş, belleği 2133MHz al illa Dual almana gerek yok 1 tane tek modül 8 GB 2133MHz al ki CL değerin 15 den 14'de düşsün. Hatta Savage al 13'e düşsün.

DDR4 belleklerde çift kanala çok faya yormana gerek yok DDR3 gibi değil.

Tek kanal DDR3 = 8bit bant genişliği.
Çift kanal DDR3 = 16bit bant genişliği.
Tek kanal DDR4 = 16bit bant genişliği.

Sistem çok güzel olmuş, belleği 2133MHz al illa Dual almana gerek yok 1 tane tek modül 8 GB 2133MHz al ki CL değerin 15 den 14'de düşsün. Hatta Savage al 13'e düşsün.

DDR4 belleklerde çift kanala çok faya yormana gerek yok DDR3 gibi değil.

Tek kanal DDR3 = 8bit bant genişliği.
Çift kanal DDR3 = 16bit bant genişliği.
Tek kanal DDR4 = 16bit bant genişliği.

Dikkate alacağım teşşekürler.

Aynı kasayı kullanıyorum. O fiyata alabileceğiniz en kaliteli kasalardan biridir. Ben memnunum. İçerisinde 5 adet fanla geliyor. Psu için ayrı bir bölümü ve fan kontrolcüsü var. İçi de gayet geniştir. Psu olarak da yine kullandığım Zalman LX 600W önerebilirim. 80plus sertifikası yok ama %84 verimliliği var ve gayet sessiz. Ya da Corsair CX 600 de olabilir. Ssd ise bence en az 240GB tercih etmelisiniz. 120GB uzun vadede bence yetersiz. Eksen'le beraber Sinerji Bilgisayar da alternatif olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı