1900 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

teknopat00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1900 TL her şey dahil (Monitör+Kasa+DVD RW+klavye&mouse) sistem arıyorum.

Sistemin benim için en önemli parçası monitör arkadaşlar. Göz sağlığı açısından en az zararı veren gözü yormayacak 24inç bir monitör düşünüyorum. Ev bilgisayarı olacak, oyun için olmayacak tabiki. Bu yüzden kasa özelliklerini bütçeye göre ayarlanacak şekilde tavsiye ederseniz çok memnun olurum. Vatan Bilgisayardan alacağım. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar yüksek bence biraz daha bekleyin.

Birde R7 250 OC Edition sığdı

Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim.
Bilgisayarı arkadaşım alacak hatta şuan kendisinin bilgisayarı yok.
Doların seyrini beklememiz mümkün değil şuanda ihtiyacı var.
Kaldı ki doların ne olacağıda belli değil, İnşallah düşer.

Yarın Vatandan alacaz.
Bu yüzden tavsiyeniz ve yorumunuz önemli dikkate alıyorum, bekliyorum önerilerinizi.

Ahmet Monitörü 24inç yapabilirmiyiz... tek isteğim buydu.

Varmı arkadaşlar tavsiye bekliyorum.

kardeşim olabilecek en iyi sistemi yapmışsın o fiyata benim aklına 2000 tl altına sadece amd apu aklıma gelir ya da atlan x4 860 k gibi şlmeciler gerçekten helal olsun monitör de var
R7 250 OC yerine APU daha iyi olur.

R7 250 OC yerine APU daha iyi olur.

Arkadaş zaten ağır bir oyun oynamayı düşünmüyor. Oyun yada grafiği zorlayacak bir işlem olmayacak, şuanda düşüncesi böyle
apu aldık, ilerde ekran kartı takviyesine ihtiyaç duydu diyelim ekran kartı alıp sorunu çözme şansı var galiba böyle olursa sorun yok.

İlerde ekran kartına overclock yapma ihtimali yok. Uğraşmaz.

Yani?

Yani ahmet akbulutun sistem iyiyse onu alalım.
Ordaki işlemciyi çıkartıp apulu bi işlemci ekleyelim.
Ekran kartını çıkartıp, 24 inç 23,8 veya asus 23 vs239hv(buda sepete eklenmiyor stoklarımı azaldı nedir) yada başka öneri ilave edelim ama sizden istediğim model belirtmeniz.
Teşekkür ederim.

Şimdi AMD ve İntel işlemcileri kafana göre her anakarta ve sisteme takamazsın. Eğer APU toplanacaksa resmen bütün parçaları değiştirmek zorundasın. İşlemci AM3 soketliyse AM3 soket destekleyen bir anakarta takilabir. DDR3 RAMler DDR3 destekli bir anakarta takılabilir. Zaten anakartın özelliklerinde belirtilir. Sistemi tekrar kurmanız gerekmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…