1900 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

Sistemin kötü yanları:
1- Güncel değil
2- Frisby kasa ve PSU var
3- Vatan çok pahalı. Teknobiyotik gibi yerlerden daha ucuza toplanabilir.

Sistemin bu parçalarını öneririm. Azıcık bütçeyi aşmış olabilir ama iyidir. Bu fiyata pek güncel sistem toplanmaz zaten. Ekran kartını ikinci el olarak da alabilirsiniz. Monitöre önem verdiğiniz için IPS panel kullanan bir monitör önerdim. Renk dolgunluğu açısından çok iyidir.
İşlemci: AMD Athlon X4 840 3.1 GHz (3.8 GHz) Soket FM2+ Quad-Core İşlemci
Anakart: MSI A68HM-E33 V2 A68H FM2+ DDR3-2133(OC) Anakart
Ram: KINGSTON HyperX Fury White 8GB DDR3-1866MHz Bellek - HX318C10FW/8
Ekran Kartı: Gtx 750 ti Asus - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 374457741
Hdd: WD Blue WD10EZEX 3.5 1 TB 7200Rpm SATA Hard Disk Drive
Dvd-RW: ASUS DRW-24D5MT/BLK/B/AS, 24x, Sata DVD-RW, Siyah, Bulk
Kasa ve Güç kaynağı: TX Luna U3 (TXCHLUNAU3-450) 450W USB Ses Siyah Kasa
Monitör: Viewsonic 21.5 Vx2263smhl Led Mm Monitör 2ms Siya
Klavey ve Mouse: Logitech MK345 Kablosuz Klavye Mouse Set 920-006514 Fiyatı

Ben de bu fiyata ikici elin daha uygun olacağını düşünüyorum. İkinci eli de düşünün derim. Ha dersiniz ben ilerde ekran karti alip güncelleyeceğim o zaman APU sistem daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

Şimdi bu arkadaşa sistem toplamazsak bu arkadaş gidip media markt , teknosa , bimeks gidecek ordaki görevliye monitörü iyi olsun 1900-2000 tl param var. bana herşey dahil bir bilgisayar sar ver diyecek. Onlar neyi verirse alıp gelecek öyle bir arkadaştan bahsediyorum.
Sorun bu yani.
Kendime alacak olsam 1 ay araştırırım beklerim sinerjiden-teknobiyotikten alırım. fiyatları takip ederim. güncellemeleri takip ederim vs.

Parçaların linkleri mevcut. Oralardan sipariş verip alabilir. Sıkıntı çıkmaz.

Maalesef vatandan alacak illaki

apulu bir sistem önerebilirmisiniz bu şartlarda en oluru o gözüküyor. yada ahmet akbulutun sistem.

arkadaşlar sizide sıkıyorsam kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…