Merhaba arkadaşlar. Bir aydır uğraşıyorum paramın hakkını verecek ve paramın en iyi bilgisayarını toplamak için ve uzun uğraşlar sonucu böyle bir sistem toplamaya karar verdim bir bakar mısınız ? Eksiklerim var mı ? Varsa nedir söylerseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
kardesim. islemciui. g 3258. olarak. degistirip 100 tl ye. bir sogutucu. alirsan. daha fazla performans. alirsin. ama overclock islemine. sicak. bakiyorsan. bence. ps4. alma cunku. steam de. guzel. indirimler. oluyor. buislem sana. 100 tl. kar birakir daha. iyi bir ekran karti alirsin
Yok o.c taraftarı değilim düşünmüyorum. Islemciyi g3258 yaparsam tamam ekran kartını daha iyi alabilirim bende oyun bilgisayarı topladım ama bu pentium olunca kafamı karıştırıyor. Daha onun üstünde i3 var sonra i5 sonra i7 bakalım daha ne çıkacak ben bunu 3-4 yıl kullanırım yani. Bu işlemci o yüzden iyi yani @atacan.ykl
Yok o.c taraftarı değilim düşünmüyorum. Islemciyi g3258 yaparsam tamam ekran kartını daha iyi alabilirim bende oyun bilgisayarı topladım ama bu pentium olunca kafamı karıştırıyor. Daha onun üstünde i3 var sonra i5 sonra i7 bakalım daha ne çıkacak ben bunu 3-4 yıl kullanırım yani. Bu işlemci o yüzden iyi yani @atacan.ykl