1920X1080 çözünürlükte "uygun olmayan mod" uyarısını kaldırmak

Makaleler
1
Yer
Pripyat
Arkadaşlar elimde 1440X900 bir monitör var. HDMI kullanarak masaüstünde 1920X1080 çözünürlüğüne çıkabiliyorum. Ancak monitör 1440X900 olduğu için bu uyarıyı alıyorum. Monitörün tuşuna bastığımda gidiyor. Şimdi diyeceksiniz çözmüşsün sorununu. Buraya kadar tamam ama belirli aralıklarla (priz yüzünden olabilir bilemiyorum) monitörüm 1-2 saniyelik kapanıp açılıyor. Bu beni rahatsız etmiyor ama her kapanıp açıldığında bu uyarının çıkması rahatsız ediyor. Bu uyarıyı tamamen kapatmamın bir yolu var mı? Ekran kartım AMD Radeon R5 230.

Son düzenleyen: Moderatör:

İnternetimden dolayı geç yazıyorum hocam. Bu hatayı verdi. Sanırım yine benim dediğime çıktı. Ekran kartı eski olduğu için destek kesilmiş. Hata 182 buna işaret diye biliyorum. Windows 7 64 Bit sürümünü kurmaya çalıştım.

Şunu deneyin o zaman. AMD sayfasında kartınızın adrenalin sürücüsünü desteklediği yazıyor.

Yöntem 3: bir AMD tabanlı grafik kartı üzerinde özel bir çözüm ayarlama
  1. Windows masaüstünüze sağ tıklayın ve AMD Catalyst Control Center'ı seçin. Bilgi> Yazılım'a gidin . 2D sürücü dosya yolunu kopyalayın, daha sonra ihtiyacınız olacak.
  2. Ctrl + R tuşlarına basın, regedit yazın ve Tamam'a tıklayın.
  3. 2D sürücü dosya yolunda belirtilen kayıt defteri yoluna git
  4. 0000 klasöründe DALNonStandardModesBCD1 adlı bir kayıt defteri girdisini bulun. Sağ tıklayın ve düzenle'yi seçin ve sırayla aşağıdaki değerleri girin:
    • Çözünürlük genişliği. 1440 veya 0780
    • Çözünürlük yüksekliği. Örneğin. 1880 veya 0240
    • Dört sıfır
    • Monitörünüzün yenileme hızı. Örneğin 120 Hz için 0120 veya 60Hz için 0060.
Değerlerinizden herhangi birinde dört basamak yoksa, değerleri 0 ile devam ettirmeniz gerekir.

1. Tamam'a tıklayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bundan sonra, AMD Catalyst Control Center'dan özel çözünürlüğünüzü seçebilmeniz gerekir.

Kaynak: Windows 7, 8 veya 10'da Özel Çözünürlükler Nasıl Oluşturulur - k2rx.com

Aynısını eksiksiz yaptım hocam. Hala aynı. Sanırım monitör kaynaklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…