1960 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Kaan Taşdelen

Hectopat
Daha fazla  
Laptop'ımdaki sorunlardan bıkıp bir masaüstü toplamaya karar verdim. Bi' bakar mısınız yanlış yaptığım bir şey var mı? Yada bana daha iyilerini benzer fiyatlara önerir misiniz?

İşlemci: Intel Core i3-6100 3.70 Ghz-----------460 TL
Ekran Kartı: Asus GTX 1050 2 GB GDDR5-----600 TL
Anakart: Soket 1151 DDR4 2133 Mhz Anakart-225 TL
Ram: 8 GB 2133Mhz DDR4 Ram---------------225 TL
SSD: Sandisk 120 GB Yazma hızı (350-550)---250 TL
Kasa: 450 Watt bir kasa buldum----------------200 TL
TOPLAM:----------------------------------------1960 TL

Not: AMD işlemci ve ekran kartlarına karşı güven problemim var. Ama düzgün bir şeyler önerirseniz neden olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 TL ye AMD işlemci alınmaz zaten şu an Ryzen 3 çıkmadan. Ekran kartları ise gayet iyidir.

1960 değilde 2000 diyelim düz olsun :3

2000 TL ye dizerim bir tane sizin için. Bu sistemi almanızı önermem İ3 6100 alınmıyor artık.

Ben bunları benchmark sitelerinden fiyat performans oranlarına bakıp topladım. i3-6100 hala satılıyor n11 , gitti gidiyor ,hepsi burada gibi yerlerde. Performans olarak birçok i5 ve i7 yi geri planda bıraktıgı ve fıyatı uygun oldugu ıcın onu seçmiştim. Fiyatına göre benchmark puanı 5465 yeteri kadar iyi.

Ama ben acemiyim bu işlerde daha benim için 2000 tl ye bi örnek pc yazarsan sevinirim.

Not : Bu arada Gintama izlediğim en güzel animedir. Hatta izlediğim herşeyden iyi olabilir benim için.

Ben bunları benchmark sitelerinden fiyat performans oranlarına bakıp topladım. i3-6100 hala satılıyor n11 , gitti gidiyor ,hepsi burada gibi yerlerde. Performans olarak birçok i5 ve i7 yi geri planda bıraktıgı ve fıyatı uygun oldugu ıcın onu seçmiştim. Fiyatına göre benchmark puanı 5465 yeteri kadar iyi.

Ama ben acemiyim bu işlerde daha benim için 2000 tl ye bi örnek pc yazarsan sevinirim.

Not : Bu arada Gintama izlediğim en güzel animedir. Hatta izlediğim herşeyden iyi olabilir benim için.

G4560, i3 6100 ile ayni performansı yarı fiyatına veriyor.

Gintama candır <3

Sistem toplama biraz gecikebilir maalesef.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı