1994 Bmw 3.18i alınır mı?

Daha fazla  
320000 kilometrede hatasız boyasız bir galeri ilanı bulduk, koltuk döşemelerinde içinde herhangi bir yanık izi vs. gözükmüyor şuanlık.

Fazla masraf çıkarmaz mı? Hem kilometre yüksek hem de çok eski 31 yaşında bir araba.

Fiyata ve beklentiye göre alınır. Günlük kullanayım bana sorun açmasın başım ağrımasın diyorsan alınmaz çünkü mutlaka sorun açacaktır. Toplar binerim zaman geçirir uğraşırım bana meşgale olur diyorsan alınabilir.

Boyasız hatasız olması pek inandırıcı değil ilan linkine bakabilirmiyiz.

Fazla masraf çıkarmaz mı? Hem kilometre yüksek hem de çok eski 31 yaşında bir araba.
94 model için yüksek km denmez ama yaşlı mutlaka sorun çıkarır.

Boyasız hatasız olması pek inandırıcı değil ilan linkine bakabilirmiyiz.

94 model için yüksek km denmez ama yaşlı mutlaka sorun çıkarır.

Hocam zaman sıkıntım yok, masraf olacağının farkındayım da neler ve ne kadar masraf? Ayrıca aracın artıları neler?

Aracın herhangi bir artısı yok. Eski diye mtv si düşük olur. 4 silindir motorlu bmw zevk te vermez. sadece bmw ye biniyorum diye kendini avutursun. Yada görsel olarak güzel yaparsan o olur yani.

Hepsini geç, metal yorgunluğu vardır o araçta. Masraf konusu tartışılır. Çünkü aynı işi, farklı fiyatlarda yapan ustalar çok. Otomatik vites olması da o yaşta, diğer tercih edilmemesi gereken hususlardan bir tanesi olabilir. Arkadan itişli olması keyifli diyebilirim sadece.

Kozmatik olarak temiz görünüyor ama boyasız değişensiz olmayabilir bir mesaj atıp sorun bence genelde aşağıdaki çizelgeye eklemiyorlar dikkat çeksin diye. Açıklamaya değişensiz boyasızda yazmamışlar illa bir şey vardır bence. Biraz iyi gözüksün derseniz alınabilir ama masraf açısından yoracaktır. Otomatik vites olması kötü çok hantal hisettiriyor araba sürüş açısından seri bir araba değil. Arkadan itiş olması keyif verecektir ama geri kalan şeylerde zevkli bir araba olacağını düşünmüyorum. Ama arabanın döşemeleri konsol vs. harbiden çok temiz gözüküyor.

320000 kilometrede hatasız boyasız bir galeri ilanı bulduk, koltuk döşemelerinde içinde herhangi bir yanık izi vs. gözükmüyor şu anlık.

Yine de ekspere sokmakta fayda var ama araç eski bütçe belirtirsen daha güzel araç önerebiliriz onun dışında şu sıralar benim de baktığım Honda Civic es euro 1996 kasalara bakıyorum tavsiye ederim hem fiyatı da 250 falan anca gelir hem motor da güçlü değişensiz temiz bir araç bulursun. Modifiye de bal gibi gider.

Örneğin: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1.4-s-euro-civik-1275241207/detay

Bu araç boyasız değil aksine çekiç macun yumağı. Vurulmadık yeri kalmamış özellikle arka sağ sol çamurluklara bak kordonlar çok yamuk rezalet işçilik yapmışlar. Önden de kazalı görünüyor kaput çamurluklar ve tampon bozuk duruyor. Arabanın altı şanzıman motor kimbilir nasıldır. Cihaza bağlasan 50 tane hata kodu verir üç kuruşluk sıcaklık sensörünü bile değişmemişler -37 gösteriyor Bununla uğraşan uğraşmış zaten uğraşılacak bişeyi kalmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…