1x1, 2x1, 2x2 Wi-Fi kartı nedir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Merhabalar, AC 7260 alacağım fakat cihazımda tek anten var ama kartta 2 anten girişi mevcut anteni bir tane daha eklemeye gerek var mı hem Bluetooth için hem de Wi-Fi için?

2x2 ismiyle satılıyor neye yaradığını bilmediğim için yardım istiyorum sizlerden.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende de aynı sıkıntı var çözüm üretebildiniz mi acaba

Bende de aynı sıkıntı var çözüm üretebildiniz mi acaba?

Evet çözdüm sorunu şu şekilde benimkisi biraz garipti basit çözüm şu WLAN soketine bağlamak veya benim gibi 1 adet anten daha alıp kasa içerisine gizleyerek onu da Bluetooth soketine takarak kullanabilirsiniz

Evet çözdüm sorunu şu şekilde benimkisi biraz garipti basit çözüm şu WLAN soketine bağlamak veya benim gibi 1 adet anten daha alıp kasa içerisine gizleyerek onu da Bluetooth soketine takarak kullanabilirsiniz.

Hocam ben main girişine taktığım zaman Bluetooth hiç çalışmadı AUX'a bağlayınca ikisi hem Wi-Fi hem bluetotoh çakıştı. İkisi de çok düşük çekiyordu. En son çözüm olarak AliExpress'den Intel AC 9461 tek antenli Wi-Fi kart satın alarak çözdüm. Teşekkürler.

rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…