2.00 TL'ye Xigmatek Lux-g kasa alınır mı?

Bütçe
2000

Vilgefortz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sarı sitede Xigmatek Lux-s ve Lux-g modellerini satan bir abi var ve 1500TL'ye kutulu her şeyleri eksiksiz dedi, konuştuğumda Lux-s modelinin içine Rampage marka fan takmış o yüzden onu almak istemiyorum, Lux-g modelinde Xigmatek'in kendi fanları var ya da istersen Lux-s modeline G'deki Xigmatek fanlarını aktarıp gönderebilirim dedi (Lux-s modeli bence daha hoş gibi). Sizce Xigmatek fanları güzel mi ve yanlış değilsem Lux-g modelinin içindeki fanlar ARGB olmalı ve kumanda ile kontrolcüsü de var ama anakarttan ışıkların rengini ve hızını kontrol edebilir miyim?

1742913363739.png

1742913346931.png

1742913379381.png

Tavsiyeniz için sağ olun hocam ama ben biraz daha uygun bir şeyler arıyorum, tahminimce kargosu ile birlikte 2000 lirayı bile bulmaz. Fanların kalitesi konusunda bir bilginiz var mı? S modelinde Rampage marka fan olduğundan satıcıya onu istemediğimi söyledim ama S modeli tasarım olarak daha güzel gözüküyor o yüzden Xigmatek fanlar için iyi derseniz ve anakart üzerinden kontrol edilebiliyorsa orjinal fanlarını S modeline aktarıp öyle almayı düşünüyorum.

2500 lira bandında yanlış değilsem MSI veya ASUS kasalar alınabiliyor olmalı.

Tavsiyeniz için sağ olun hocam ama ben biraz daha uygun bir şeyler arıyorum, tahminimce kargosu ile birlikte 2000 lirayı bile bulmaz. Fanların kalitesi konusunda bir bilginiz var mı? S modelinde Rampage marka fan olduğundan satıcıya onu istemediğimi söyledim ama S modeli tasarım olarak daha güzel gözüküyor o yüzden Xigmatek fanlar için iyi derseniz ve anakart üzerinden kontrol edilebiliyorsa orjinal fanlarını S modeline aktarıp öyle almayı düşünüyorum.

Tavsiyeniz için sağ olun hocam ama ben biraz daha uygun bir şeyler arıyorum, tahminimce kargosu ile birlikte 2000 lirayı bile bulmaz. Fanların kalitesi konusunda bir bilginiz var mı? S modelinde Rampage marka fan olduğundan satıcıya onu istemediğimi söyledim ama s modeli tasarım olarak daha güzel gözüküyor o yüzden Xigmatek fanlar için iyi derseniz ve anakart üzerinden kontrol edilebiliyorsa orijinal fanlarını s modeline aktarıp öyle almayı düşünüyorum.

Dediğiniz kasa modelleri hakkında bilgim bulunmamakta.
Hocam ileride 360mm sıvı soğutma aldığınız zaman üst tarafa takabilirsin diye bu modeli önerdim. MSI veya ASUS kasadan bir farkı yok artı olarak dediğim üst 360 mm avantajı mevcut.

Dediğiniz kasa modelleri hakkında bilgim bulunmamakta.
Hocam ileride 360mm sıvı soğutma aldığınız zaman üst tarafa takabilirsin diye bu modeli önerdim. MSI veya ASUS kasadan bir farkı yok artı olarak dediğim üst 360 mm avantajı mevcut.
Evet o kısmı çok iyi ama bu kasayı ne yapacağımı da bilemiyorum, geliştirmek istersem belki B550 anakarta geçiş yapıp işlemciyi 5.nesil ryzen yapabilirim ama evde durmaya devam eder. Bu yaz çalışıp üniversite için laptop almam gerekli çünkü bu sene bile bilgisayarsız olduğumdan dersler çok zorluyor ama finaller bitene kadar idare etmeye çalışıyorum.

Hocam özellikle ATX belirtmediğiniz için bunları önerdim kusura bakmayın
Estağfirullah hocam asıl siz kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum çünkü forumda bilen varsa sadece Xigmatek fanları nasıldır ve fiyatına değer mi diye bilgi almak istemiştim.

Evet o kısmı çok iyi ama bu kasayı ne yapacağımı da bilemiyorum, geliştirmek istersem belki B550 anakarta geçiş yapıp işlemciyi 5.nesil Ryzen yapabilirim ama evde durmaya devam eder. Bu yaz çalışıp üniversite için laptop almam gerekli çünkü bu sene bile bilgisayarsız olduğumdan dersler çok zorluyor ama finaller bitene kadar idare etmeye çalışıyorum.

Hocam yerinizde olsam yetkili satıcılardan alırım. Garanti sorunu yaşamazsın ve taksitli alma imkanın olur. Sorun çıktığında karşında muhatap bulabilirsin. Arada 500 TL gibi cüzi bir fark var.

Evet o kısmı çok iyi ama bu kasayı ne yapacağımı da bilemiyorum, geliştirmek istersem belki B550 anakarta geçiş yapıp işlemciyi 5.nesil ryzen yapabilirim ama evde durmaya devam eder. Bu yaz çalışıp üniversite için laptop almam gerekli çünkü bu sene bile bilgisayarsız olduğumdan dersler çok zorluyor ama finaller bitene kadar idare etmeye çalışıyorum.

Estağfirullah hocam asıl siz kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum çünkü forumda bilen varsa sadece Xigmatek fanları nasıldır ve fiyatına değer mi diye bilgi almak istemiştim.
Hocam tekrardan baktım, bütçenize uygun güzel markalardan ATX birkaç model ancak bulabildim:
Bence içlerinde Corsair İcue en mantıklısı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı