2.00 TL'ye Xigmatek Lux-g kasa alınır mı?

Bütçe
2000
@AhmetAlii Aslında doğru, garantisi de olur ama bir kasanın bozulma ihtimali de ne kadardır ya da 2 yıl içinde garantisiz olsa bile bozulur mu bilemiyorum ama taksit işine bir bakayım çok teşekkürler.
@Iwatani Naofumi Emeğinize sağlık hocam ☺️ ben bunları bir değerlendireyim ve Ahmet hocamın dediği gibi taksit imkanı olursa öyle alıp rahat rahat öderim belki.

@Iwatani Naofumi Hocam şimdi fark ettimde bende şu tuf B450 plus anakart var ama kartım Asus aura sync desteklemesine rağmen üzerinde 5V ARGB bağlantı yuvası göremedim (hiç RGB fan bağlantısı yapmadım) gördüğüm kadarı ile 2 adet 12V bağlantısı var ama buna fanların RGB'si bağlanamıyor diye biliyorumda kartım RGB için üretilip nasıl 5V desteklemiyor onu anlayamadım?
1742918288612.png

@AhmetAlii aslında doğru, garantisi de olur ama bir kasanın bozulma ihtimali de ne kadardır ya da 2 yıl içinde garantisiz olsa bile bozulur mu bilemiyorum ama taksit işine bir bakayım çok teşekkürler.
@Iwatani Naofumi emeğinize sağlık hocam ☺️ ben bunları bir değerlendireyim ve Ahmet hocamın dediği gibi taksit imkanı olursa öyle alıp rahat rahat öderim belki.

Kasanın bozulma durumu düşük ( belki düğmeler) ama fanlar için aynısı söyleyemem. Bozulma durumdan yenisi almak istersen ARGB fanlar ucuz değil. Nakliyat esnasında sorun çıkarsa veya eksin malzeme gönderirlerse diye söyledim. Genelde 3 ay vade farksız taksit seçeneği var, çok olmayan vade farklı 12 bile bulursun. Eğer dediğim gibi ileride 360mm radyatör almayı düşünüyorsan attığım model gayet uygun onun dışında Corsair'in atılan modeli de alınabilir.

Bu arada anakartınız ARGB girişi olmadığı için, 2 seçeneğin var; 1 adet hub alman gerekir veya RGB olan modellere bakmalısın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı