2.000.000 TL C SUV Tavsiyesi

mimar.mek

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, 2 milyona kadar, sıfır/sıfır ayarında, elektrikli olmayan, sanayide süründürmeyecek C SUV arayışındayım. Görüntü açısından, Austral çok cezbetse de duygusal davranmak istemiyorum.
  • Önceliğim SUV ama bulamazsam mecbur c/d sedanlara da bakacağım, bu yönde de önerinizi alabilirim,
  • Bebekle sık yolculuk yaptığımızdan güvenlik ve geniş iç hacim önemli,
  • Elediğim araçlar; Formentor, 3008, HR-V
  • Uzun süre kullanmayı düşünüyorum ama acil bir durumda satışı hızlı olan bir model tabii ki daha iyi olur.
Özellikle Austral ile ilgili düşünceleriniz varsa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Kuga, DS7 ve vag gruptan Kodiaq şiddetle tavsiye ederim. Satış açısından Kodiaq bir tık daha hızlı satılır ancak üçü de üzmeyecek arabalardır. Sıfır veya sıfır ayarındaki arabaların garantisi olacağından ötürü zaten sanayi derdiniz de olmayacaktır.

Niye elediğinizi bilmesem de HRV Formentor 3008 ve 5008 de aslında oldukça iyidir, sorun çıkartmaz ve motor şanzıman kombinasyonları gayet sorunsuz. Sportage ve Tucson yakıtları sebebiyle bu rakiplerin gerisinde kalıyor bence, ama ikisi hariç bu modellerin tümü aslında alınabilir ve sorunsuzdur. Austral her ne kadar güzel olsa da motor hacminden ötürü zaman zaman yetersiz kalabilir. Hacim bitti turbo dönemi başladı demeyin kalabalık binildiğinde, eğim işin içine girdiğinde kendini arattırıyor hala.

Merhaba, 2 milyona kadar, sıfır/sıfır ayarında, elektrikli olmayan, sanayide süründürmeyecek C SUV arayışındayım. Görüntü açısından, austral çok cezbetse de duygusal davranmak istemiyorum.
  • Önceliğim SUV ama bulamazsam mecbur c/d sedanlara da bakacağım, bu yönde de önerinizi alabilirim,
  • Bebekle sık yolculuk yaptığımızdan güvenlik ve geniş iç hacim önemli,
  • elediğim araçlar; Formentor, 3008, HR-V
  • Uzun süre kullanmayı düşünüyorum ama acil bir durumda satışı hızlı olan bir model tabii ki daha iyi olur.
Özellikle austral ile ilgili düşünceleriniz varsa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

https://shbd.io/s/zlxVZ0C0 piyasasını bilmesemde örnek olması için attım.

Qashqai veya Tiguan.
Kuga, DS7 ve vag gruptan Kodiaq şiddetle tavsiye ederim. Satış açısından Kodiaq bir tık daha hızlı satılır ancak üçü de üzmeyecek arabalardır. Sıfır veya sıfır ayarındaki arabaların garantisi olacağından ötürü zaten sanayi derdiniz de olmayacaktır.

Niye elediğinizi bilmesem de HRV Formentor 3008 ve 5008 de aslında oldukça iyidir, sorun çıkartmaz ve motor şanzıman kombinasyonları gayet sorunsuz. Sportage ve Tucson yakıtları sebebiyle bu rakiplerin gerisinde kalıyor bence, ama ikisi hariç bu modellerin tümü aslında alınabilir ve sorunsuzdur. Austral her ne kadar güzel olsa da motor hacminden ötürü zaman zaman yetersiz kalabilir. Hacim bitti turbo dönemi başladı demeyin kalabalık binildiğinde, eğim işin içine girdiğinde kendini arattırıyor hala.
Qashqai ve kuga aklımdaki diğer araçlardandı. Kodiaq, tiguan ve toyota cross için evet güzel yorumlar var fakat araç içleri sanki 5-10 yıllık araçların içi gibi geldi. Australda, tiggoda gördüğüm o Premium görünüş yoktu. Tabi her şey görünüş değil, zaten bu hafta gezip mümkün olduğunca hepsine bakmaya çalışacağım.

HRV ile ilgili forumda olumsuz yorumlar gördüm ve içinin çok geniş olmadığı söylendi, aynı şekilde 3008 için de özellikle elektrik arızası çok oluyormuş ve f/p olarak kötü dendiği için eledim. Formentor ise bekar olsam kesinlikle ilk tercihim olurdu ama aile için dar bir araç.

Sürüş pozisyonu bakımından hoşunuza giderse özellik bakımından Seat/Cupra Ateca'lar baya dolu oluyor.

Skoda Karoq Ateca'ya göre daha az donanımlıdır ama yine rahat arabalardandır.

İki araç da 1.5 TSI sorunsuz motorla geliyor ve şanzımanı da eskisi gibi sorunlu değil. VW grubu araçların satışı hızlı oluyor.

Bunlar dışında fiyatını abartı bulsam da Tucson'da güzel araçtır. Satışı hızlı olur.

Kuga'dan uzak durun 180 beygiri hiç hissettirmiyor düşük hızlarda ve parça kalitesi çok düştü. Şanzımanı da çok verimsiz tork konvertörlü.

Qasqhai tipini bi oturtamadı.

Toyota'lar da güçsüz motorla geliyor.

Sürüş pozisyonu bakımından hoşunuza giderse özellik bakımından Seat/Cupra Ateca'lar baya dolu oluyor.

Skoda Karoq Ateca'ya göre daha az donanımlıdır ama yine rahat arabalardandır.

İki araç da 1.5 TSI sorunsuz motorla geliyor ve şanzımanı da eskisi gibi sorunlu değil. VW grubu araçların satışı hızlı oluyor.

Bunlar dışında fiyatını abartı bulsam da Tucson'da güzel araçtır. Satışı hızlı olur.

Kuga'dan uzak durun 180 beygiri hiç hissettirmiyor düşük hızlarda ve parça kalitesi çok düştü. Şanzımanı da çok verimsiz tork konvertörlü.

Qasqhai tipini bi oturtamadı.

Toyota'lar da güçsüz motorla geliyor.
Detaylı bilgi için çok teşekkürler, cupra ve 508 tip olarak çok hoşuma gitse de arka koltuklar basık geldi bana, bekar olsaydım cupra ilk tercihim olurdu muhtemelen. Diğerlerine de bakacağı. Peki Tiggo 7 pro max ve Austral ile fikriniz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı