2.000-2.500 TL düşük sesli veya sessiz klavye önerisi

Bütçe
2.500 TL

Bayram Tempest

Moderasyon Ekibi Sorumlusu
Süpervizör
Makaleler
39
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM
2.500 TL'ye kadar bütçem var F/P olarak şu daha iyi olur derseniz daha pahalı veya daha ucuz seçim yapabilirim.

Yüksek ses çıkmasının hoş olmayacağı ortamlarda kullanabileceğim için düşük sesli olması ya da hiç ses çıkarmaması daha iyi olur.

Linux üzerinde kullanacağım. Düzgün çalışabilmeli ve özel uygulaması olmamalı. Uğraşmayı sevmem. Karmaşık özel uygulamayla uğraşmak yerine tak/bağla kullan daha çok benliktir.

Kablolu veya kablosuz olması fark etmez. Kabloludan rahatsız olan biri değilim.

2.500 TL'ye kadar bütçem var F/P olarak şu daha iyi olur derseniz daha pahalı veya daha ucuz seçim yapabilirim.

Yüksek ses çıkmasının hoş olmayacağı ortamlarda kullanabileceğim için düşük sesli olması ya da hiç ses çıkarmaması daha iyi olur.

Linux üzerinde kullanacağım. Düzgün çalışabilmeli ve özel uygulaması olmamalı. Uğraşmayı sevmem. Karmaşık özel uygulamayla uğraşmak yerine tak/bağla kullan daha çok benliktir.

Hocam merhaba.

Logitech'in MK295 seti vardı. Düşük sesli çalışması yönüyle öne çıkartılan bir model.
1000 lira dolaylarında bir fiyatı vardı.

İşinizi göreceğini düşünüyorum.

Hocam merhaba.

Logitech'in MK295 seti vardı. Düşük sesli çalışması yönüyle öne çıkartılan bir model.
1000 lira dolaylarında bir fiyatı vardı.

İşinizi göreceğini düşünüyorum.
Bir bakayım dedim her yerde çok sessiz denilmiş ama ben daha küçük bir şey arıyorum. Ufak masada rahat çalışabilme amaçlı.

Bunları öneririm.

Aklımdaki boyutta ve fiyat da düşündüğümden daha ucuz. Teşekkür ederim hocam. İstek listeme ekledim.
Rica ederim hocam ne demek.

Zamanında almayı düşündüğüm bir üründü ama Logitech Unifying ürünlerini ucuza bulabildiğimden vazgeçmiştim.

Bunları öneririm.
İyi güzel hocam ama uygulamayla falan uğraşmak istemediğimi belirtmiştim. Yine de Linux için resmi olmayan uygulama geliştirenler olmuş o nedenle düşünülebilir. Teşekkür ederim.

Güzelmiş, istek listeme ekledim ama Türkçe olmaları diğer arkadaşların önerilerini daha ön planda tutuyor şu an benim için. Teşekkür ederim.

Ben yıllarca Lenovo'nun "KU-1601" vb serisini kullandım. Ondan daha sessiz bir klavye sadece LT in solar klavyesi idi. Özellikle klavye gürültüsünden çok rahatsız olan biriyim.

Zaman içinde aynı seri bile olsa değişiklik olabiliyor. Görerek almak iyidir aslında.

Benzer sessizlikte Dell'in de oluyor fakat o klavyeler genelde set içinden çıkıyor. Perakende satışları olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı