2.000-2.500 TL oyuncu kulaklığı önerisi

MaxofMine

Centipat
Daha fazla  
Bütçem 2000-2500TL arası, daha fazlasına çıkamam muhtemelen. Bluetooth kulaklığı bilgisayara bağlarken sorun yaşıyorum o yüzden kablolu bir kulaklık olursa güzel olur, uyguna varsa 2.4GHz bağlantılıda olabilir. Şu anda bulabildiğim 2 seçenek şunlar.

V2X modeli kronik sorunlu diyorlar ama gank modelide fazla popüler değil güzel bir öneriniz var mı?

Benim için genel olarak mikrofonu önemli, 7 kişi repo girerken bir tek bende mikrofon olmayınca kafaya takmamak elde değil 🥲

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 2000-2500TL arası, daha fazlasına çıkamam muhtemelen. Bluetooth kulaklığı bilgisayara bağlarken sorun yaşıyorum o yüzden kablolu bir kulaklık olursa güzel olur, uyguna varsa 2.4GHz bağlantılıda olabilir. Şu anda bulabildiğim 2 seçenek şunlar.

V2X modeli kronik sorunlu diyorlar ama gank modelide fazla popüler değil güzel bir öneriniz var mı?

Benim için genel olarak mikrofonu önemli, 7 kişi repo girerken bir tek bende mikrofon olmayınca kafaya takmamak elde değil 🥲

Fifine - Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık - Siyah sepette 2450 TL attığın iki kulaklıktan da çok daha iyi mikrofonu çok üst düzey.

V2X kullanıyorum gayet iyi sorun yok ama arkadaşın attığı Ampligame H9 daha üst bir model. Alabilirseniz o daha iyi olur. Yine de V2X ile ilgili sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Bütçe konusunda fazla sorunum yok zorlarsam 3k ya kadar çıkabilirim, her türlü ayın 20'sinde maaş geldiğinde taksitten kalanla alıcam yani ayın 20'sine kadar her türlü öneriye açığım

Bu bütçede en iyisi açık ara Fifine H9.
Bu akşam sipariş verdim geldiği zaman kendi fikrimi belirtebilirim, yanlış hatırlamıyorsam mouseyide senin önerinle almıştım oda müthişti yani güveniyorum 🫡

Bu bütçede en iyisi açık ara Fifine H9.
Kral kulaklık bugün elime ulaştı ama bilgisayardan kaynaklı bir sorun var bilgisayara bağladığım hiçbir mikrofondan ses iletmiyor bunu nasıl çözebiliriz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı