MaxofMine
Centipat
Daha fazla
Bütçem 2000-2500TL arası, daha fazlasına çıkamam muhtemelen. Bluetooth kulaklığı bilgisayara bağlarken sorun yaşıyorum o yüzden kablolu bir kulaklık olursa güzel olur, uyguna varsa 2.4GHz bağlantılıda olabilir. Şu anda bulabildiğim 2 seçenek şunlar.
gank.com.tr
www.itopya.com
V2X modeli kronik sorunlu diyorlar ama gank modelide fazla popüler değil güzel bir öneriniz var mı?
Benim için genel olarak mikrofonu önemli, 7 kişi repo girerken bir tek bende mikrofon olmayınca kafaya takmamak elde değil
Machenike GX30 Gri Kablolu Gaming Kulaklık | GANK
Machenike GX30 gri kablolu gaming kulaklık, surround ses desteği, yüksek kaliteli ses ve mikrofonu ile oyun keyfinizi artırır. Dayanıklı ve konforlu tasarımıyla uzun oyun seanslarına dayanıklı. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da
V2X modeli kronik sorunlu diyorlar ama gank modelide fazla popüler değil güzel bir öneriniz var mı?
Benim için genel olarak mikrofonu önemli, 7 kişi repo girerken bir tek bende mikrofon olmayınca kafaya takmamak elde değil
Son düzenleyen: Moderatör: