2.000-3.000 TL fare önerisi

Bütçe
3000
Konuda dediğim gibi wraith esports'tan herhangi bir şey satın almak istemiyorum ne aldıysam elimde kaldı maalesef. Belki sorun benimle alakalıdır bilmiyorum ama malzeme kalitesi gerçekten iyi diyorsanız göz atabilirim.

Acik ara en iyisi bu butcede, tas gibi mouse.

Acik ara en iyisi bu butcede, tas gibi mouse.
Hocam valla diğer aldığım iki fareyede aynı şekilde taş gibi diyolardı sonu belli oldu birinin sensörü sensörü bozuldu diğeri yere düştü kırıldı. Size güvenip yeniden aldım umarım güven boşa çıkmaz.

1755882789315.png

@kxy selam, bugün elime ulaştu fare. Kablolu ya da kablosuz neden 2000 Hz'yi geçmediğini biliyor musunuz? Uygulamadan 4K ya da 8K seçmeme rağmen 1500-1800 Hz arasında gidip geliyor. R5 5600 kullanıyorum.

Son düzenleme:
Hocam vallahi diğer aldığım iki fareyede aynı şekilde taş gibi diyorlardı sonu belli oldu birinin sensörü sensörü bozuldu diğeri yere düştü kırıldı. Size güvenip yeniden aldım umarım güven boşa çıkmaz.

Eki Görüntüle 2560827

@kxy selam, bugün elime ulaştu fare. Kablolu ya da kablosuz neden 2000 Hz'yi geçmediğini biliyor musunuz? Uygulamadan 4K ya da 8K seçmeme rağmen 1500-1800 Hz arasında gidip geliyor. R5 5600 kullanıyorum.

8K isminde var bende de Scyrox V6 var 5 7500F kullanıyorum 1.5k - 1800 senin gibi.

8K isminde var bende de Scyrox V6 var 5 7500F kullanıyorum 1.5k - 1800 senin gibi.

Ama ben çok sorun etmiyorum.

Önceki kullandığım 8K idi ve 8K Hz alabiliyordum.

Bende çok sorun etmem ama bir sorun varsa sorunsuz ürünle değiştirilmesini isterim.

Evet sonuçta 8K diye satıyolar ama 8kya çıkamıyor iade talebinde bulunun 8K alsa bile 2 saniyeline alıp 1.5k-1.8k arasına düşer.

Önceki kullandığım 8K idi ve 8K Hz alabiliyordum.

Bende çok sorun etmem ama bir sorun varsa sorunsuz ürünle değiştirilmesini isterim.

Wraith'in kendisi böyle ürünler satıyor hep 8K diye, farklı ürün almazsanız yine aynısı olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı