2.000-3.000 TL mikrofonlu IEM kulaklık önerisi

Bora Bal

Megapat
Daha fazla  
Asıl olarak Razer BlackShark V2 Pro kullanıyorum ancak şarjının bittiği zamanlarda idareten kullanacak bir IEM kulaklık arıyorum. Mikrofonu olması önemli ve ekstra ses kartı takmadan kullanacağım. 2000 3000 arası rekabetçi oyunlarda ayak seslerini iyi verebilecek kulaklık önerileri bekliyorum.

Hocam geçen ay bunu aldım. Çok güzel kulaklık gerçekten. Ben de kayıpsız kaliteli müzik merakındayım bu aralar. Özellikle bu modelde mikrofon yenilendi. 2 adet ve daha büyük çaplı mikrofon kullanıyor, harika ses alıyor. Kendi üzerindeki 4 aşamalı bass mid ve tiz anahtarlarıyla keyfine göre bir ayar yapabilirsin. İçinde bir çift de ekstradan hafızalı sünger kulak tıkacı çıkıyor.

Çok daha uyguna aynı mikrofonu kullanan şu Oyuncu modeli de mevcut:

Bu modeli tam bilmiyorum ama frekans aralığı genel olarak rekabetçi oyunlara göre ayarlanmış giriş seviyesi ama sizin işinizi görecek bir model.

Kz serisine hiç girme. Ve iem alacak isen düşük bütçeden basla önerim tangzu waner 2 olur. Wrahit espor satıyor ordan alabilirsin. Ama sakın kz marka alayım deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…