2.000-4.000 TL'ye ekmek kızartma makinesi önerisi

Kakuzu

Decapat
Daha fazla  
2000-4000 TL'ye ekmek kızartma makinesi. Kapasite en az 4 dilim olsun.

Son düzenleme:

Bu tarz tost makinelerinden daha iyi ekmek kızartan hiçbir şey görmedim hayarımda. Tost makinesi, ekmek kızartma ve ızgara olarak çeşitli amaçlarla kullanabilirsiniz ayrıca.

Not: ürün örnek verilmiştir daha ucuzları da var.

Bu tarz tost makinelerinden daha iyi ekmek kızartan hiçbir şey görmedim hayarımda. Tost makinesi, ekmek kızartma ve ızgara olarak çeşitli amaçlarla kullanabilirsiniz ayrıca.

Not: ürün örnek verilmiştir daha ucuzları da var.
Mantıklı buna bakacağım. Teşekkür ederim.

Bütçen o kadar yüksekse direkt tost makinesi al daha çok işine yarar. Önerim

Karaca Biogranit Izgara ve Tost Makinesi Inox 2000W Paslanmaz Çelik 6 Dilim Kapasiteli çünkü 2000W olduğu için çok daha hızlı diğer birçok üründen bende aynısının 6 dilim kapasiteli modeli var çok memnunum​

Mantıklı buna bakacağım. Teşekkür ederim.
Kullanamsı biraz çetrefillidir, 10 saniye kafanı bir yere çevirirsin bir bakmışsın yost/ekmek yanmış. Arkadaşın dediği gibi bormal bir tost makinesi de alabilirsiniz, bütçe müsait.

Bütçen o kadar yüksekse direkt tost makinesi al daha çok işine yarar. Önerim

Karaca Biogranit Izgara ve Tost Makinesi Inox 2000W Paslanmaz Çelik 6 Dilim Kapasiteli çünkü 2000W olduğu için çok daha hızlı diğer birçok üründen bende aynısının 6 dilim kapasiteli modeli var çok memnunum​

Buna bakacağım teşekkür ederim.

Bu çok iyi bir ürün bende kullandım ekmek kızartma makinesini çok iyi.
Ürün de dilim kapasite kısmında 2 yazıyor bana en az 4 lazım öneriniz için teşekkürler bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı