2.000 TL 600W güç kaynağı önerisi

Bütçe
2.000 TL

adimberat

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Cl16 3200 MHz 8GB x2
İşlemci
R5 3600
Gecenlerde Xigmatek 600W bir PSU buldum. Su anda onu kullanıyorum ama surekli kendi kendine kapandigindan dolayi yeni bir PSU'ya gecme fikrindeyim. 2.000 lira civarinda bir bütçem var.

Su anda gordugum en makul PSU bu. Forumda birkac konuda kotulemisler ama baska bir alternatif soylememisler maalesef, yardimci olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temmuz'da 1700 TL'ye bu PSU'yu almıştım. Memnunum, bulabilirsen düşünebilirsin.

Gecenlerde Xigmatek 600W bir PSU buldum. Su anda onu kullanıyorum ama surekli kendi kendine kapandigindan dolayi yeni bir PSU'ya gecme fikrindeyim. 2.000 lira civarinda bir bütçem var.

Su anda gordugum en makul PSU bu. Forumda birkac konuda kotulemisler ama baska bir alternatif soylememisler maalesef, yardimci olabilirseniz sevinirim.

BitFenix markasının 600W 80+ Bronze PSU'su iyi, en azından her türlü işini görürü diyelim.
https://www.hepsiburada.com/bitfenix-600w-bpa-series-80-guc-kaynagi-pm-HBC00003IGCT6 buraya bir bakmanı öneririm dostum.

DN ve BNL serisi MSI'ın kalitesiz serilerinden. PSU ucuza veya kötüye gelmez, arkadaşların attıkları güzel ama FSP'ye iyi olduğunu bariz söyleyebilirim. Çok uzmanı sayılmam.

Dn ve bnl serisi MSI'ın kalitesiz serilerinden. PSU ucuza veya kötüye gelmez, arkadaşların attıkları güzel ama FSP'ye iyi olduğunu bariz söyleyebilirim. Çok uzmanı sayılma.

Yani bence BitFenix markası iyi ve güvenilir bir marka, neden diye soracak olursanız. Yurt dışında fiyat/performans ürünleri var. Belki bu ülke de tanınmıyor olabilir ancak ürünlerini kullananlan insanlar nerede ise hiç şikayet etmiyorlar. Corsair gibi markaların PSU'ları devasa fiyatlara satılıyor, o yüzden hiç gerek yok.

Yani bence BitFenix markası iyi ve güvenilir bir marka, neden diye soracak olursanız. Yurt dışında fiyat/performans ürünleri var. Belki bu ülke de tanınmıyor olabilir ancak ürünlerini kullananlan insanlar nerede ise hiç şikayet etmiyorlar. Corsair gibi markaların PSU'ları devasa fiyatlara satılıyor, o yüzden hiç gerek yok.
Genel olarak marka iyi ve son kalite olabilir ama model hakkında bilgim yok. Tek bildiğim model aralarında FSP olan, oyüzden birşey diyemem. Oysa markaya kalsa MSI'da çok iyi PSU'lara sahip ve çok popüler ama DN serisi ucuz mal. Bitfenix için kötü demiyorum.

Genel olarak marka iyi ve son kalite olabilir ama model hakkında bilgim yok. Tek bildiğim model aralarında FSP olan, o yüzden bir şey diyemem. Oysa markaya kalsa MSI'da çok iyi PSU'lara sahip ve çok popüler ama dn serisi ucuz mal. BitFenix için kötü demiyorum.

O zaman Reddit'te veya YouTube'da yabancı videolara bakabilir, eğer hoşuna giderse eğer zaten gönül rahatlığı ile alabilir. Ancak haklısınız, işini şansa bırakmadan önce bakıp araştırması daha iyi, eğer dediğim gibi güvenip iyi olduğuna karar verir ise o zaman alabilir. İyi bir noktaya değindiniz hocam.

Marka değil, model önemli. Bpa 600W ile A600dn, hatta High Power Bronze eco 600W arasında kalite olarak pek de bir fark yok. Üçü de giriş seviye, düşük kaliteli ve grup regülasyonlu modeller.

Bilmem Reddit'te yabancılar çoğunlukla beğeniyor. O yüzden öneri de bulundum. Yoksa bu güne kadar benim de kullanmışlığım yok. Bu arada dediğiniz kadar kötü olmaması lazım, sonuçta kötü bir PSU olsaydı bu kadar kişinin beğenmesinin imkanı bile olmazdı ama haklı da olabilirsiniz, tekrardan dediğim gibi benim de kullanmışlığım yok.

Geri
Yukarı