2.000 TL fare önerisi

Kablo her ne kadar hafif olursa olsun hissettiriyor. İllaki bir avantaj var. Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir? Yazmışsınız ama belirtmemişsiniz. Eğer uyarsa bunu öneririm:

Hocam fiyatı fazla. Bir ara 1500'ye düşmüştü sanırsam, o zaman güzel bir seçenekti.

Kablo her ne kadar hafif olursa olsun hissettiriyor. İllaki bir avantaj var. Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir? Yazmışsınız ama belirtmemişsiniz. Eğer uyarsa bunu öneririm:

Hocam fiyatı fazla. Bir ara 1500'ye düşmüştü sanırsam, o zaman güzel bir seçenekti.
Hocam tutuş şeklimden emin değilim ancak çok büyük fareleri sevmiyorum, hantal olmaması lazım.

Hocam tutuş şeklimden emin değilim ancak çok büyük fareleri sevmiyorum, hantal olmaması lazım.
Tamamdır. Lamzu Atlantis küçük sayılabilecek bir fare ve sadece 55 gram. Elinizin boyutu ve tutuş açınız önemli etkenler. Elinize uymaya mouse'dan verim almanız zor.
mouse-grip-styles.jpg

Lamzuyu hiç duymadım daha evvel, kim üretiyor nasıl bir marka?
Duymamanız normal çünkü yeni bir marka. Piyasaya yeni giriş yaptılar ve ilk ürünleri bu Lamzu Atlantis. İlk üründen yüksek bir başarı elde ettiler. Türkiye'de de yeni yeni satılmaya başladı sayılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı